Aslıhan Karalar film çekimlerini tamamladı

"Money Talks" (Para Konuşur) filmi Aslıhan Karalar ve Selçuk Kılıç’ı buluşturdu.

Aslıhan Karalar film çekimlerini tamamladı

Aslıhan Karalar ve Selçuk Kılıç’ın başrol oynadığı “Money Talks” (Para Konuşur) filminin çekimleri tamamlandı.

Karalar ve Kılıç, önceki akşam Kağıthane ART Stüdyoları’nda afiş çekimi için objektiflerin karşısına geçti. Sinemaseverlere aksiyon dolu bir film vaat ettiklerini ifade eden Selçuk Kılıç, filmin hazırlık süreci hakkında bilgi verdi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kılıç, “Çekimler iki hafta sürdü. İstanbul’da platoda gerçekleştirdik. Şimdiye kadar yapılmamış bir işi yapmaya çalıştık. Aslıhan hanım çok güzel aksiyon sahneleri çıkardı” dedi.

Aslıhan Karalar film çekimlerini tamamladı


Kılıç, “Filmde sizi zorlayan sahneler oldu mu?” sorusuna “Zorlandığımız sahneler olmadı ama yorulduk. Sadece aksiyon değil filmde aşk var, dram var, birçok konuyu işledik” diye yanıt verdi.

Filmde yabancı dövüşçüler oynadı

Selçuk Kılıç, filmde uluslararası sporcuların oynadığını açıkladı. Kılıç, “Dünyanın en iyi 5 dövüşçüsünü filmde oynattık. Onlarla karşılıklı sahnelerimiz oldu. Çok güzel bir iş çıktı ortaya” dedi. Bu film ile sinema seyircisini tekrar salonlara çekmeyi amaçladıklarını söyleyen Selçuk Kılıç, şöyle konuştu:

“Herkes büyük bir emek verdi. Kolay bir iş değildi. Aksiyonu çekmek de kolay bir iş değil. Yönetmenimiz Bülent Terzioğlu seve seve aksiyon sahnelerini çekti. Seyircinin seveceğine inanıyorum. Dediğim gibi yapılmamış bir işi yaptık…”

Sporcu bir kişiliğe sahip olduğu için aksiyon sahnelerinde zorlanmadığını ifade eden Aslıhan Karalar, “12 yıl lisanslı voleybol oynadım. Basketbol, futbol şimdiye kadar birçok sporu yaptım. Bir dönem kick boksla da ilgilendim. Hala düzenli spor yapıyorum. Daha önce silahla atış yapmıştım. Bu yüzden silahlı sahnelerde çok zorlanmadım. Selçuk’un kick boks gelmişi olduğu için çok büyük desteği oldu.” diye konuştu.


Aslıhan Karalar film çekimlerini tamamladı - Resim : 2


Günlük hayatında aksiyon dışı programlı yaşamayı sevdiğini belirten Karalar, “James Bond, John Wick beğendiğim aksiyon filmleri” şeklinde konuştu.