Aybüke Pusat'ın bebek beklediği iddiası gündeme düştü!

Güzel oyuncu Aybüke Pusat'ın son paylaşımı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. 2014 Miss Turkey yarışmasına katılarak üçüncü seçilen Aybüke Pusat, oyunculuk kariyerine yönelerek ekranların beğenilen isimlerinden biri haline geldi.

Aybüke Pusat'ın bebek beklediği iddiası gündeme düştü!

TV100'ün haberine göre son olarak tv8 ekranlarında Engin Öztürk ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Aybüke Pusat, son paylaşımıyla sevenlerinin aklında soru işreti bıraktı.

2019 yılında final yapan "Her Yerde Sen" dizisinde Furkan Andıç ile başrolü paylaşan Aybüke Pusat'ın meslektaşı ile adı aşk dedikodularına karışmıştı. 

Aşklarını magazinden uzak yaşayan ünlü çiftin beraberlikleri hayranları tarafından belgelenmişti.

Aybüke Pusat aralarında Bergüzar Korel'in de yer aldığı bir fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Pusat'ın giydiği siyah dar elbisede karnının şişliği dikkatlerden kaçmadı.

Hamile olduğu iddia edildi

O fotoğrafın ardından takipçileri, Aybüke Pusat'ın hamile olduğunu iddia etti. Paylaştığı fotoğrafın ardından dümdüz karnıyla başka bir fotoğraf paylaşan Aybüke Pusat takipçilerini inandıramadı.

Kimi takipçileri karnındaki şişliğin fotoğraftaki açıyla alakalı olduğunu iddia ederken, kimileriyle son paylaştığı fotoğrafın eski olduğunu iddia etti. 

İşte, Aybüke Pusat'ın akıl karıştıran o paylaşımı...

Aybüke Pusat'ın bebek beklediği iddiası gündeme düştü!