Aydilge Sezen Aksu'nun ünlü şarkısını yeniden seslendirdi

Sevilen şarkıcı ve besteci Aydilge, kendi eserlerini söyleme geleneğini Sezen Aksu'nun kült eseri "Keskin Bıçak" ile bozuyor.

Aydilge Sezen Aksu'nun ünlü şarkısını yeniden seslendirdi

Rock, elektronik ve doğu motiflerinin özenle harmanlandığı bu yeni versiyon, Aydilge'nin etkileyici yorumuyla kalbe dokunuyor.

Çocukluğundan beri hayran olduğu ve örnek aldığı Sezen Aksu'nun en sevilen eserlerinden birini cover'ladığı için büyük sorumluluk hissettiğini dile getiren Aydilge, ''Keskin Bıçak bana Sezen Aksu'nun emaneti ve keşke ben yazsaydım dediğim, çok değerli bir eser'' diyor.

Sezen Aksu'nun hiçbir ücret almadan emanet ettiği şarkısını, yeni nesli de içine alacak şekilde geniş bir kitleye tekrar duyuracak olan Aydilge, aranjör olarak ise Alen Konakoğlu çalıştı. 

Video Klipte Sürpriz İsim...

Keskin Bıçak için çekilen klipte, Aydilge'nin etkileyici performansının yanında yurt dışında da ülkemizi başarıyla temsil eden balerin Hazal Dingiloğlu da yer aldı.


Aydilge Sezen Aksu'nun ünlü şarkısını yeniden seslendirdi


Klibin yönetmenliğini ve kurgusunu ise Aydilge'nin keman sanatçısı eşi Utku Barış Andaç yaptı.

Türkiye'nin sayılı keman sanatçılarından biri olarak tanınan Utku Barış Adaç'ın yönetmen olarak ortaya çıkardığı performanstan hem çok şaşkın, hem de çok memnun olduğunu dile getiren Aydilge, ''Klibi iyi ki ona emanet etmişim'' dedi.