Bade İşçil estetik yaptıranlara sataştı: "Hepsi birbirine benziyor"

Fit haliyle göz dolduran ve sporunu aksatmayan Bade İşçil, "Nişantaşı'ndan İstinye'ye kadar yürüyordum" dedi. Ayrıca hiç estetik yaptırmadığını da dile getiren İşçil, estetikli güzellere de laf attı.

Bade İşçil estetik yaptıranlara sataştı: "Hepsi birbirine benziyor"

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre Bade İşçil, önceki gün yürüyüş yaparken Bebek'te görüntülendi. İşçil, "Kalp sağlığını koruyacak kadar yürüyorum. Eskiden Nişantaşı'ndan İstinye'ye kadar yürür alışveriş yapardım" ifadelerini kullandı.


Bade İşçil estetik yaptıranlara sataştı: "Hepsi birbirine benziyor"


"Londra'da bir sevgiliniz olduğu söylendi bu doğru mu?"
sorularına İşçil, "Ben Londra'ya bir kez gittim ama kalbim boş ve sevgilim yok." yanıtını verdi. Estetikle ilgili de konuşan İşçil, "Bende hiç estetik yok. Estetik ve botoks yaptıranların çoğu birbirine çok benziyor" diye konuştu.

'İnci Taneleri' hakkında da konuşan Bade İşçil, "Hazar Ergüçlü'nün pavyon sahneleri birçok kişi tarafından eleştirildi. Biz pavyona düşen kadının orada dövüldüğünü ve hiçbir kadının pavyona düşmemesi gerektiğini biliriz. Eskiden kalma bir laf vardır pavyona düşen kadınlara 'Allah kurtarsın' derler. Bugün Hazar'ın sahnede çalkalayışını konuşuyoruz, ilerde o pavyondaki kadına şiddeti konuşuruz" dedi.


Bade İşçil estetik yaptıranlara sataştı: "Hepsi birbirine benziyor" - Resim : 2


"Size böyle bir teklif gelse kabul eder miydiniz?"
sorusuna İşçil, "O anlaşmaya bağlı. Hazar da pavyondaki Hazar'la aynı fiyata dans etmiyordur" dedi.