Baran Bölükbaşı iddialı projenin kadrosuna dahil oldu

Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse ve Nazan Kesal'ı buluşturan Zengin Kız'a çok yakışıklı ve yetenekli bir oyuncu daha katıldı.

Baran Bölükbaşı iddialı projenin kadrosuna dahil oldu

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Medyapım’ın FOX için çekeceği “Zengin Kız” dizisinin oyuncu kadrosu tamamlanmak üzere…

Merve Girgin ve Deniz Akçay’ın beraber hayata geçirdikleri dizide Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Nazan Kesal, Hazal Filiz Küçükköse buluşacak. Şimdiden merakla beklenen dizide bebek bakıcısı Zeynep’e hayat verecek olan Alina Boz’un eski hayatındaki erkek arkadaşı Yiğit’i canlandıracak olan oyuncu da belli oldu.

Yiğit rolüne genç kuşağın yakışıklı ve yetenekli oyuncularından Baran Bölükbaşı hayat verecek.

Bu sezon çok sayıda teklif gelen başarılı oyuncu hikâyesini çok sevdiği “Zengin Kız”ı tercih etti. Yakında çekimleri başlayacak olan “Zengin Kız”da Zeynep yaşadığı ekonomik standartlara isyan eden bir genç kızdır.

Annesiz ve sorumsuz bir babaya sahip olması ona genç yaşta büyük sorumluluklar yüklemiştir. Hayatı sorgulamakta ve büyük bir çıkmaz ve çaresizlik yaşamaktadır. Ta ki bir çanta dolusu yüklü para eline geçene kadar…

Dizide olaylar ondan sonra başlar.