Barış Arduç'tan Gupse Özay'a film galasında tam destek

Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı Nulook imzalı "Lohusa" filminin galası dün akşam Zorlu PSM'de yapıldı.

Barış Arduç'tan Gupse Özay'a film galasında tam destek

Gupse Özay‘ın yazıp başrolünü oynadığı “Lohusa” filminin galası renkli anlara sahne oldu. Birçok ünlü ismin akın ettiği gala seyirciden tam not aldı.

Kızı Jan Asya’yı dünyaya getirdikten sonra yaşadığı zorluklardan ilham alarak kaleme aldığı senaryo büyük ilgi gören Gupse Özay alkış yağmuruna tutuldu.

Ünlü komedyeni tebrik edenlerin başında eşi Barış Arduç da vardı.

Barış Arduç'tan Gupse Özay'a film galasında tam destek


Arduç yakın arkadaşı Engin Öztürk ile beraber izlediği filmin sonunda eşini öpücüklere boğdu.



Barış Arduç'tan Gupse Özay'a film galasında tam destek - Resim : 2


Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü, Barış Arduç ve Gupse Özay’ın kızları Jan Asya‘ya filmin yazılmasına vesile olduğu için teşekkür etti.

"KARIMIN HEYECANINI PAYLAŞMAYA GELDİM"

Galada gazetecilerin sorularını cevaplayan ve eşini öve öve bitiremeyen Barış Arduç şunları söyledi:

"Heyecanlıyım. Karımın heyecanını paylaşmaya geldim... Çok büyük bir emek verdi. Yazın biz tatil yaparken o bu işi yazmakla meşguldü. Çok emek verdiler. Biz tatil yaparken bu işi yazmakla meşguldü. Valla ben karımın anneliğinden de yaptığı eşliğinden de razıyım. Güzel geçti süreç. Kısıtlı bir zamanı vardı. Ona olan saygımın artması da... 'Ekimde sete çıkacağım' dedi, pek ihtimal vermedim. Yazdı ve çıktı. Çalışkanlığına ayrı bir hayranlığım var karımın."