Barış Baktaş'ın özel hayatında neler oluyor? İlk kez açıkladı

Kanal 7’nin 3. Sezonda da devam edecek dizisi "Kan Çiçekleri"nin başrol oyuncusu Barış Baktaş özel hayatı hakkında merak edilen konuya açıklık getirdi.

Barış Baktaş'ın özel hayatında neler oluyor? İlk kez açıkladı

Kan Çiçekleri’nin Baran’ı Barış Baktaş kariyerindeki yükselişini sürdürüyor.

Dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve geniş bir fan kitlesi oluşan Baktaş, dizinin yanı sıra zaman zaman sosyal medyada hakkında ortaya atılan iddialarla gündeme geliyor.

Eşi Gülüm Baktaş’la boşanacağı, eşinin daha önce yaptığı evlilikten bir çocuğu olduğu iddialarının sonu gelmeyince, usta gazeteci Birsen Altuntaş, yakışıklı oyuncuya bu konuların aslını sordu. 


Barış Baktaş'ın özel hayatında neler oluyor? İlk kez açıkladı


Barış Baktaş, çıkan söylentilere şu yanıtı verdi:

“Evet, epey zamandır sosyal medyada ara ara saçma sapan trollerin yazdığı üslupsuz, seviyesiz, asılsız yorumlar ve paylaşımlar görüyorum. Belli ki amaçları tamamen kaos yaratmak. Eşim, ailem, ben, menajerim ve iş birliği içinde bulunduğumuz herkes bu durumları tamamen projelerimizin başarılarının önünü kesmeye çalışarak gündemi değiştirme politikaları olarak görüyoruz ve gereksiz durumları, eleştirileri umursamadan sınırı aşanları adaletle baş başa bırakarak yolumuzda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz.”


Barış Baktaş'ın özel hayatında neler oluyor? İlk kez açıkladı - Resim : 2


“Eşimin ilk çocuğu benim”


Gülüm Baktaş’ın kendisinden önce bir evlilik yaptığı ve çocuğu olduğu iddiasıyla ilgili de şöyle konuştu:

“Diğer sorunun cevabına gelecek olursak aslında cevap vermeye bile gerek yok ama eşimin de benim de ilk evliliğimiz ve henüz bir çocuğumuz yok. Evimizin tek çocuğu kedimiz Zeyna ve eşimin ilk çocuğu da benim…  Ayrıca şunu da söylemek istiyorum; bizi seven ve destekleyen yüzbinlerce güzel yürekli insan var. Onlar da bizim ailemiz sayılır ve bu yapılan trollüklere karşı onlar da her zaman yanımızda duruyor. Onlara da teşekkür ederiz. Kitlemizi çok seviyoruz. Ve şunu eklemek istiyorum; 'Başarı, başarısızlıktan her zaman daha güçlüdür'…”