Batman yolcuları Amsterdam uçağına bindirildi

Esenboğa Havalimanı'ndan Batman'a gidecek yolcular, yer hizmeti veren görevlilerin hatası nedeniyle yanlışlıkla Amsterdam uçağına bindirildi. Yanlışlığın anlaşılması üzerine Batman yolcuları uçaktan indirildi. Amsterdam uçuşu gecikmeli yapılabildi...

Batman yolcuları Amsterdam uçağına bindirildi

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan 16 Kasım Perşembe günü Batman’a gidecek olan yolcular kontrollerin ardından uçağa götürülmek üzere Cubus aracına bindirildi.

Aracı kullanan yer hizmeti görevlisi yolcuları yanlışlıkla SunExpress Havayolları’nın Ankara-Amsterdam seferi yapacak uçağın bulunduğu park alanına bıraktı.

Yolcular uçağa bindikten bir süre sonra hata fark edildi ve uçakta anons yapılarak Batman’a gidecek yolcuların uçaktan inmesi istendi. Yolcular uçaktan indirildi.

Yer hizmetleri personelinin hatası nedeniyle hem Ankara-Batman hem de Ankara-Amsterdam seferi gecikmeli olarak gerçekleşti.

O anları bir yolcu sosyal medya hesabından paylaştı.

Konuyla ilgili olarak SunExpress Havayolları tarafından yapılan açıklamada, 16 Kasım’da meydana gelen olayda, durumun fark edilmesi üzerine 4 yolcunun uçaktan indirilerek kendi seferine yönlendirildiğini belirtildi.

Havayolu şirketi, gerekli güvenlik uygulamalarının tamamlanmasının ardından Ankara-Amsterdam seferinin 15 dakika gecikmeli olarak gerçekleştirildiğini açıkladı.

DHA