Batuhan Karacakaya'dan konuşulacak 'Aşk-ı Memnu' açıklaması

"Aşk-ı Memnu" dizisinde 'Bülent' karakterini canlandıran ve yakın zamanda Survivor All-Star'da yarışacak olan Batuhan Karacakaya, efsane dizi "Aşk-ı Memnu" hakkında konuştu. Karacakaya, favori karakterlerini de açıkladı.

Batuhan Karacakaya'dan konuşulacak 'Aşk-ı Memnu' açıklaması

Habertürk'ten Şeyda Odabaş'a röportaj veren Karacakaya, çocuk yaşta sette olmanın dezavantaj olup olmadığına şu yanıtı verdi:

"Ben dezavantaj olarak bir şey yaşamadım açıkçası. Belki bir çocuk olarak size tuhaf ve saçma gelen şeyleri karakter yapıyor diye yapmanız gerekebiliyor. Bunu sorguladığım bir dönem oldu, bunu da çok kısa sürede öğrendim. Çünkü o bir rol ve gereklilikleri var. Onu yapan o karakter, Batuhan değil ve o karakterin gerekliliğini yapmak Batuhan'ın görevi. Bunu o yaşlarda idrak etmek önemliydi."

Favori karakterlerini açıklayan Karacakaya, "Evet, hala tekrarları yayınlanan önemli bir dizi 'Aşk-ı Memnu'. Oyuncu kadrosundan teknik ekibe, yapıma kadar her kademesiyle çok özel bir işti. 'Bülent' de benim tüm hayatım boyunca gururla bakacağım özel bir karakter benim için. 'Bülent' haricinde en favori karakterim kimdi dersek; belki masumluğuyla 'Nihal' (Hazal Kaya) olabilir, sonuçta ablam tabi ve tabii ki herkes gibi 'Behlül' (Kıvanç Tatlıtuğ). Kıvanç ağabey öyle bir 'Behlül' yarattı ki, dizi bitip kaçsa bile kovalanacak bir karakter 'Behlül' (gülüyor)." derken, dizideki oyuncularla halen görüşüp görüşmediği sorusuna da şu yanıtı verdi:

"Evet, çok önemli isimlerle çok severek çalıştım. Tabi hala yayınlandığı için fark edilmiyor, ama üzerinden çok uzun yıllar ve tabi farklı farklı projeler geçti. Herkes kariyer süreçleri ve özel hayatlarında farklı yollarda yürüyor. Genelde de çok yoğun süreçler yaşıyoruz özellikle bir proje içerisindeysek... Zaman zaman haberleşiyoruz tabi, ama o zamanlar ki yoğunluklarda görüşmek, hele şu pandemi dönemlerinde tabii ki çok mümkün değil. Ama hepsinin elinde büyümüş çocuk oyuncu olarak bugünümde de benden sevgiyle bahsettiklerini biliyorum."