Belçim Bilgin ve Hülya Avşar'dan 'Geççek' yorumu

Önceki gün Tarabya'da görüntülenen Hülya Avşar, uzun bir süredir küs olduğu Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' ile ilgili konuştu.

Belçim Bilgin ve Hülya Avşar'dan 'Geççek' yorumu

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Tarabya Sahili'nde koşu yaparken objektiflere yansıdı.

Yağmurlu havaya aldırış etmeyen Avşar, bir yandan da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Hülya Avşar'a uzun bir süredir küs olduğu Tarkan'ın Türkiye'nin gündemine oturan yeni şarkısı 'Geççek' soruldu. Şarkı tam olarak dinleyemediğini ifade eden Avşar, "Şarkıyı baştan sona dinlemedim. Nasıl bir şarkı yaptığını tam olarak bilmiyorum. Her şeyden önce bir şey üretilmiş. Emeğe saygı duymak lazım. Sanırım şarklı farklı yerlere de çekilmiş. Zaten bu aralar kim ne yapsa başka yerlere çekiliyor. Bunu ben de sürekli yaşıyorum." dedi.

Tarkan'ın yeni çıkardığı 'Geççek' adlı şarkısı hakkında konuşan 39 yaşındaki oyuncu Belçim Bilgin ise "Ben çok sevdim şarkıyı. Hepimiz çok sıkıldık pandemiden, bir sürü şeyden bunaldık artık hepimize o anlamda bir enerji verdi." ifadelerini kullandı.

Belçim Bilgin, Türkiye'nin gündemine oturan şarkının siyasi bir anlamının olup olmadığıyla ilgili sorulara da "Siyasi bir anlamı varsa da sanat bence bunun için bir anlamda söylemek istediğimiz her şeyi başka normlarda paylaşabilmenin gücü aslında. Sanat bu anlamda da herkes istediği, düşündüğü her şeyi lütfen söyleyebilsin ki daha demokratik daha rengin olduğu bir ortam oluşabilsin." şeklinde cevap verdi.