Ben Affleck biten evliliğini 'kapana' benzetti

Dünyaca ünlü aktör Ben Affleck, Jennifer Garner ile olan evliliğinde kendisini kapana kısılmış hissettiğini öne sürerek "Evliliğim sürseydi alkolik olurdum. Jennifer Lopez ile tekrar ilişkiye başlamadan önce de iki kez düşündüm" dedi.

Ben Affleck biten evliliğini 'kapana' benzetti

Hollywood oyuncuları Ben Affleck ile Jennifer Garner, 2015'te evlendi, 2018'de boşandı.

İkili, üç çocukları nedeniyle dostça görüşmeye devam ediyor. 17 yıl sonra şarkıcı Jennifer Lopez ile tekrar ilişki yaşamaya başlayan Ben Affleck, katıldığı bir TV programında biten evliliği hakkında yaptığı açıklamayla şaşkınlık yarattı.

49 yaşındaki aktör, evliliği sırasında kendisini kapana kısılmış ve tuzağa düşürülmüş hissettiğini belirterek "Jennifer Garner ile evliliğimiz sürseydi muhtemelen birbirimizin boğazına yapışırdık. Evliliğim devam etseydi, muhtemelen hâlâ içiyor olurdum, çünkü alkol sorunum mutsuzluktan kaynaklanıyordu" ifadelerini kullandı.

'Defalarca denedik'

2018'de alkolizm sorunu nedeniyle tedavi gören Ben Affleck şöyle devam etti: "Çocuklarım nedeniyle evliliğimi bitiremiyordum. Ama mutlu da değildim. Bir şişe viski içip kanepede uyuyakalarak her şeyi unutmaya çalışıyordum ama tabii ki bu bir çözüm değildi. Üç çocuğumuz nedeniyle evliliğimizi defalarca sürdürmeyi denedik ama olmadı. Sonunda çocuklarımızın gözünde kötü bir evlilik modeli oluşturmamak için boşandık. Alkolle savaşımdaki en kötü anım, çocuklarımın bana nasıl baktığını görmek oldu."

Ben Affleck'in açıklamalarına eski eşi, aktris Jennifer Garner'ın nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.