Beren Saat sürpriz kararını duyurdu

Müzisyen Kenan Doğulu ile evliliklerindeki kara bulutları dağıttığı bilinen oyuncu Beren Saat, sürpriz kararını açıkladı.

Beren Saat sürpriz kararını duyurdu

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Beren Saat katıldığı bir programda, kendisiyle özdeşleşen 'Bihter Ziyagil' rolü için konuştu. Bu karakterin etkisinden kurtulmak için çok uğraştığını söyleyen Saat, "Ben 'Bihter Ziyagil' değilim" dedi.

TELEVİZYONA DİZİ YAPMAYACAĞINI AÇIKLADI

Dijital platformlardaki özgürlüğe artık alıştığını da söyleyen Saat, televizyondaki projelerdense dijital işlerde rol almayı tercih edeceğini belirtti.

Öte yandan "Kenan benim için bir şans" şeklinde konuşan ünlü oyuncu, müzisyen Kenan Doğulu ile evliliğine dair şu ifadeleri kullandı:

"Tanıştığımızda 27 yaşındaydım. Kafam karışıktı. Ama artık kararlarımdan eminim ve Kenan’ı çok iyi tanıyorum. Birlikte yaratmak bizi çok besledi. Birbirimize yeniden hayran olma alanı tanıdık. Kenan ile çok mutluyuz. O süreci yaşamak gerekiyordu. Evliliğin doğası gereği eşler bir zaman sonra birbirinin sınırlarını öğreniyor.

Ama müzik bambaşka bir alan. O bana sakin bir şekilde müzikal doğruları anlatmaya çalıştı. İnsanın kendi hayatında verdiği reaksiyonlar dizi diyaloglarına dönüyor. Hayatta her şeyi daha dramatik algılıyordum. Şimdi müzikal olarak algıladığım daha mutlu bir dönemdeyim.

Birbirimizi geri kazandık. Birlikte yaratmak çok besleyici. Kenan’ın varlığı benim için büyük bir şans."