Bergen filmi yılan hikayesine döndü

Serenay Sarıkaya'nın ‘Bergen' filminden ayrılması üzerine Demet Evgar'a teklif götüren yapım şirketi, karşı taraftan olumsuz yanıt aldı.

Bergen filmi yılan hikayesine döndü

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Bergen'in hayatının film olacağının açıklanmasının ardından Bergen hayranları tarafından merakla beklenen süreç gittikçe uzuyor. Hem koronavirüs salgını hem de projeden kaynaklı sorunlar nedeniyle film ekibi bir türlü sete çıkamamıştı.

Bergen rolünü canlandırması planlanan Serenay Sarıkaya, çekim takviminin başka projelerine denk gelmesi nedeniyle severek hazırlandığı Bergen rolünü canlandırmayacağını açıklamıştı. Serenay Sarıkaya'nın zamanlaması uymadığı için rol almadığı projenin yeni başrol oyuncusu için Demet Evgar'ın adı geçiyordu.

İddialara göre yapımcıların Demet Evgar'la görüştükleri ve Bergen rolü için en güçlü adayın Demet Evgar olduğu öne sürülmüştü.

Son olarak 'Alev Alev' dizisinde yer alan Evgar'ın projeyi kabul etmediği ortaya çıktı. Evgar'ın çalışma programının yoğun olmasından ötürü filmde yer almak istemediği öğrenildi.