"Bergen" filminin oyuncularına filmin gişe başarısı soruldu

"Bergen" filminin oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu, önceki akşam objektiflere yansıdı.

"Bergen" filminin oyuncularına filmin gişe başarısı soruldu

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre 'Bergen' filminin oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu, önceki akşam katıldıkları bir programdan çıkarken görüntülendi.

SUSKUN FARAH

Zeynep Abdullah, muhabirlerin, "Bergen’in başarısı hakkında neler söylemek istersiniz? Galadaki kıyafetiniz de çok eleştirildi." sözlerinin üzerine suskunluğunu korudu. Basın mensuplarının hiçbir sorusuna cevap vermeyen oyuncu, direkt aracına binip, evinin yolunu tuttu.

"SOSYAL BİR HAREKETE DÖNÜŞMESİNİ BEKLEMİYORDUK"

Beşikçioğlu ise kapıda saatlerce bekleyen gazetecileri kırmayarak, sorulara cevap verdi. Oyuncu, muhabirlerin, "Bergen filmi 4 milyondan fazla izlendi, neler söylemek istersiniz? Geri dönüşümü nasıl oldu sizler için?" sorularına, "Pandemi sonrası salonların bir şekilde doluyor olması çok keyif verici bir durum. Umarım diğer filmler de hak ettiği karşılığı bulurlar. Filmin bu kadar çok izlenmesi bizi de şaşırttı ama beklediğimiz bir sonuç muydu dersek, evet... Bir şeyler bekliyorduk ama sosyal bir harekete dönüşmesini beklemiyorduk." şeklinde yanıt verdi.

"BU BİZİM İÇİN TUHAF BİR ELEŞTİRİ DEĞİL"

Erdal Beçikçioğlu, basın mensuplarının, "Filme yönelik eleştiriler de var. Bergen’in şarkılarını söylerken Farah Hanım’dan değil, Bergen’in orijinal sesinden duymak istemeleri... Bunun hakkında neler söylemek istersiniz?" sorusunu da cevapladı.

Ünlü isim, "Bu bir drama arkadaşlar. Eğer oyuncu şarkı söyleyebiliyorsa ve o kalitede bir şarkı söylüyorsa bunu gözardı edemezsiniz ama merak eden arkadaşlar varsa eğer Bergen’i tabii ki dinleyebilirler ve bizim oyuncumuz buna sebebiyet veriyorsa bu çok değerli bir durumdur. Bu bizim için tuhaf bir eleştiri değil." dedi.