Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'dan 'Çok Yasak' paylaşım!

"Yasak Elma "ekibi yeni bölümü bu hafta dizinin yakışıklı oyuncusu Berk Oktay'ın evinde izledi.

Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'dan 'Çok Yasak' paylaşım!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Medyapım’ın FOX için çektiği "Yasak Elma" dizisi 5. sezonunda da seyirciyi pazartesi akşamları ekran başına topluyor.

Bir önceki hafta reytinglerde ikinci, geçen hafta birinci olan dizi bu hafta da zirvede yer aldı.

Fenomen dizinin ekibi cuma günü Taksim’de bir mekanda başarılarını kutlamıştı.

Dizinin Ender’i Şevval Sam sahneye çıkmış ve Mahsun Kırmızıgül’ün “Bu Sevda Bitmez” şarkısını seslendirmiş, Eda Ece de aynı zamanda Ulus’ta komşusu olan Kırmızıgül’ün unutulmaz şarkısına eşlik etmişti.

Berk Oktay dizinin kutlama yemeğine giderken yolda anneannesinin vefat ettiğini öğrenince Ankara’ya yola çıkmış ve cenaze törenine katılmıştı. Ekip pazartesi akşamı yeni bölümü Berk Oktay’ın evinde izledi.

Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz'dan 'Çok Yasak' paylaşım!

Yakışıklı oyuncu dizide eşi Yıldız’ı aldattığı Biran Damla Yılmaz’la eğlenceli bir pozunu “Çok yasak” notuyla paylaştı. Bazı takipçileri Berk Oktay’a “Böyle bir pozu Eda’yla hiç paylaşmadın” diyerek sitem etti.

Öte yandan intikam planlarına devam eden ve boşanmak için düğmeye basan Yıldız bu hafta bombayı patlatmış ve Kumru ile Çağatay’ı ödül töreninde herkese rezil etmişti. Her hafta soluk soluğa olayların yaşandığı dizide Çağatay’ın barışma planları karşılıksız kalacak. Büyük aşk sürpriz bir gelişme olmazsa boşanmayla sonuçlanacak gibi görünüyor.