Bestemsu Özdemir Jason Statham ile birlikte rol aldı

Çekimleri Antalya’da gerçekleşen, başrollerinde Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’ın yer aldığı ‘Operation Fortune’ (Servet Operasyonu) 13 Ocak’ta vizyona giriyor.

Bestemsu Özdemir Jason Statham ile birlikte rol aldı

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre Bestemsu Özdemir, birçok sahnesinin Antalya'da çekildiği ve başrollerinde Hollywood yıldızlarından; Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ile Josh Hartnett'in yer aldığı 'Servet Operasyonu' filminde rol alıyor.

Bestemsu Özdemir Jason Statham ile birlikte rol aldı

 

Ünlü oyuncu, basın mensuplarının konuyla alakalı sorularına yanıt verdi.



Bestemsu Özdemir Jason Statham ile birlikte rol aldı - Resim : 2

"HER OYUNCUNUN HAYALİDİR"


Bestemsu Özdemir Jason Statham ile birlikte rol aldı - Resim : 3



Filmde Kaan Urgancıoğlu ile birlikte rol alan Özdemir, "Hayatımın en inanılmaz tecrübesiydi diyebilirim. Guy Ritchie'nin yönetimindeki filmde Jason Statham'la beraber aynı sahneleri paylaşmak her oyuncunun hayalidir.


Bestemsu Özdemir Jason Statham ile birlikte rol aldı - Resim : 4


Bizim setlerimizden çok çok farklı bir set ortamı vardı. Uluslararası projelerde yer almak adına görüşmelerimiz sürüyor"
açıklamasında bulundu.


Bestemsu Özdemir Jason Statham ile birlikte rol aldı - Resim : 5


Film 13 Ocak’ta vizyona giriyor.



Bestemsu Özdemir Jason Statham ile birlikte rol aldı - Resim : 6


ANTALYA VE TÜRKİYE'YE HAYRAN KALDILAR

Antalya'daki film çalışmaları boyunca, yönetmen Guy Ritchie ve yıldız oyuncu Jason Statham'ın sosyal medya hesaplarında Antalya ve Türkiye ile ilgili yaptığı paylaşımlar, milyonlarca takipçinin beğenisini kazandı.

Hayran kaldığı Türkiye'de yeniden film çekmek istediğini belirten yönetmen Ritchie'nin yanı sıra Türk misafirperverliğini sık sık öven filmin yıldız oyuncuları Jason Statham ve Hugh Grant da çekimlerden sonra yeniden ziyaret ettikleri Antalya'da aileleriyle tatil yaptı.