'Bihter' filminin Nihal'i: "Hayatın attığı pasları doğru değerlendirdim"

Helin Kandemir "Aşk-ı Memnu" romanından uyarlanan 'Bihter' filminde "Nihal Ziyagil" karakterini oynadı.

'Bihter' filminin Nihal'i: "Hayatın attığı pasları doğru değerlendirdim"

"Aşk-ı Memnu" romanından uyarlanan Bihter filmi, dijitalde yayımlandı.

'Bihter' filminde "Nihal" karakterini oynayan Helin Kandemir, Alem Dergisi'ne röportaj verdi.


'Bihter' filminin Nihal'i: "Hayatın attığı pasları doğru değerlendirdim"


Kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Kandemir, "Ben gerçekten bütün karakter özelliklerinin ötesinde, hayatı sıkı sıkı tutan biriyim. Çocukluğumdan beri hep yarayı sarandım ki bu yıl bu anlamda en titrediğim, en zor yıllardan biriydi benim için. Etraf ne kadar karanlık olursa olsun, sabah uyandığımda camı açıp kendime hala anlatacak hikayelerim olduğunu ve devam edebileceğimi bildiğimi söylüyorum." dedi.



'Bihter' filminin Nihal'i: "Hayatın attığı pasları doğru değerlendirdim" - Resim : 2


Aile hayatından da bahseden Kandemir, "Anneme çok düşkünüm. Dünyadaki bütün yavruları, beni ve kız kardeşimden ayırmayan o sevgi ve saygı dolu kalbini çok örnek alıyorum. Arkadaş gibiyiz ve her şeyimi her zaman annemle paylaşırım. O yüzden annem, benim neyi yapıp neyi asla yapmayacağımı çok iyi bilir. Ve aksi bir durumda arkamda bir dağ gibi durur.


'Bihter' filminin Nihal'i: "Hayatın attığı pasları doğru değerlendirdim" - Resim : 3


Hayatın attığı pasları doğru değerlendiren biriyim. Şans değil ama nasip diyebilirim bunun için. Mesela ben okuluna çok düşkün bir çocuktum ve hala öyleyim. Belki yolumu farklı çizmek istesem mesleki anlamda başka bir şey yapıyor olabilirdim ama ben hangi kapıdan girersem gireyim yolun sonu hep oyunculuğa çıktı. Kocaman bir nasip ve büyük bir emek bu"
ifadelerini kullandı.