Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı zor günler geçiriyor

59 yaşında vefat eden sevgilisi Billur Kalkavan'ın ölümüne alışamayan Buğra Bahadırlı zor günler geçiriyor.

Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı zor günler geçiriyor

Akciğer kanseriyle verdiği mücadeleyi kazanamayan merhum Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.


Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı zor günler geçiriyor



Güneş Gazetesi'nin haberine göre
Kalkavan'ın vefatından sonra ilk kez dışarıda görüntülenen Bahadırlı, "Vefatı bir yıla yaklaşıyor. Halen çok seviyorum. Benimle birlikte yaşıyor. Özlemim çok artıyor. Evin her yerinde o var. Benim halen evde ağlamalarım devam ediyor. Ona hep, 'Seni çok seviyorum' diyorum. Kendisi, '90'a kadar yaşayacağım. Hayatı seviyorum' derdi. Yaşadığımız her nefeste şükrederek yaşayıp, kalp kırmamak gerekiyor" dedi.

Hayata bağlanmaya çalışıyor

Kendisini spora verdiğini söyleyen Bahadırlı, "Biraz daha kendimi hayata bağlamaya çalışıyorum. Sporla psikolojimi toparlamaya çalışıyorum. Sağ olsun arkadaşlarım yanımda... Motivasyonum düşükken iş dünyasına çok sarılmak istemedim. Şimdi işe biraz ağırlık veriyorum" dedi.

Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı zor günler geçiriyor - Resim : 2


Buğra Bahadırlı, "İsmini yaşatmak için hayatını film yapmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Billur'u hep yaşatacağım. Benim için algıydı ve ışıktı. Hastalığı döneminde çok sevildiğini anladı" yanıtını verdi.