Bircan Bali: "Ece Erken emniyette her şeyi anlatacak"

Sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Büyük acıyla sarsılan Ece Erken ile uzun süre program yapan Bircan Bali; dün ünlü sunucuyu ziyarete gittiğini ifade ederek Erken'in derin bir keder yaşadığını söyledi.

Bircan Bali: "Ece Erken emniyette her şeyi anlatacak"

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Bircan Bali, "Ece'nin yanına gittimizde baygındı. Eymen'in odasında yatıyor çünkü kendi odalarına giremiyor. Cep telefonundan sürekli Şafak'ın videolarını seyrediyor. Kendinde değil... Ciğeri kavrulmuş onun. Saldırı anı görüntülerini dizlerinin üzerine çökerek izledi. Görüntülere telefondan bakarken eşini ekrandan öptü, sevdi... 'Çok yalnızmış, yalnız bırakmışlar onu' dedi.

Ece o gün dükkana gitmemesi istemiş. Eşinden 'Fikret ağabey ile görüşeceğiz' yanıtını alınca 'Buradaki balıkçıda yiyin, dükkana gitme' demiş. Aslında pazartesi günü normalde Bodrum'da olacaklarmış. Uçuşu perşembe sabahına almışlar.

Gündüz öperek sevgiyle uğurladığı eşiyle akşam saatlerinde neşeli bir şekilde mesajlaşıyorlarmış. Şafak ağabey Ece'ye son olarak 'Geliyorum' demiş. Ece daha sonra merak ederek 15 dakika içinde bir kaç kez görüntülü olmak üzere tam 7 kez aramış. Cevap alamamış. Daha sonra silahlı saldırıya uğrayan şoförü Ece'yi aramış saldırıya uğradıklarını ve Şafak ağabeyin başka bir hastaneye nakledildiğini anlatmış. Ece taksiye atladığı gibi hastaneye gitmiş. Hastaneye girdiği an hastaneden bir yığın insan çıkmış ve hepsi 'Hastayı kaybettik' diyerek Ece'yi oradan uzaklaştırmışlar.

Ece 'Kocamın kanının yerde kalmaması için her şeyi yapacağım. Bildiğim her şeyi anlatacağım' dedi. Şafak ağabeyin telefonuna ölmeden önce bir tehdit telefonu gelmiş. Ece her şeyi emniyette anlatacak. Emniyet soruşturmayı tamamladığında bütün detaylar basına yansıyacak." ifadelerinde bulundu.