Birkan Sokullu'nun sevgilisi şöhret olmaya karar verdi

Oyuncu sevgilisi Birkan Sokullu'yu ailesiyle bir araya getiren sosyetik Eda Gürkaynak', "Gayet iyi giden bir ilişkimiz var. Hiçbir şey için acele etmiyoruz. Birbirimizi yükselttiğimiz, çok elverişli olduğumuz bir dönemdeyiz" şeklinde konuşmuştu.

Birkan Sokullu'nun sevgilisi şöhret olmaya karar verdi

Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak, Bebek'te objektiflere yansıdı. Yeğeni ile vakit geçiren Gürkaynak, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Birkan Sokullu'nun sevgilisi şöhret olmaya karar verdi 


Sokullu ile aşk yaşamaya başladıktan sonra oyunculuk eğitimi almaya başlayan Eda Gürkaynak, konuyla ilgili "Benim daha öncesinden ilgim vardı zaten, kurslar alıyordum. Son bir senedir Türkiye'de de almaya başladım" ifadeleri kullandı. 

"ŞU AN İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre Gürkaynak, "Yakın zamanda ekranlarda sizi görecek miyiz?" sorusuna ise "Bakalım, şu an için çok mutluyum. Kişisel gelişim olarak da yapıyorum. Bir planım yok ama süreçteyiz" yanıtını verdi. 



Birkan Sokullu'nun sevgilisi şöhret olmaya karar verdi - Resim : 2


Eda Gürkaynak ayrıca sevgilisinin kendisine destek olduğunu ifade ederek "Birbirimize her konuda destek oluyoruz" dedi.

"ARKADAŞIMIN PANTOLONUNU GİYİP ÇIKTIM"

Gürkaynak, daha sonra "Birkan Sokullu'yla ileride aynı projede yer alır mısınız?" şeklindeki soruya da "Ne desem bilemedim, bakalım" yanıtını verdi.



Birkan Sokullu'nun sevgilisi şöhret olmaya karar verdi - Resim : 3


Pantolonunun kısa geldiği görülen Gürkaynak, "Arkadaşımın pantolonunu giyip çıktım, kısa oldu biraz" ifadelerini kullanıp güldü.


Birkan Sokullu'nun sevgilisi şöhret olmaya karar verdi - Resim : 4