Bizim bitik bu defa baltayı taşa vurdu hemde iki defa!

"... Bu kavgada geçmişinde tehdit, şantaj, taciz ve iftira gibi şerefsizlikler bulunmayan ve şartlar ne olursa olsun her zaman dik duran, gözünü budaktan sakınmayan ve yaşamında asla geri vitesi olmayan Denizhan Erkoç kardeşimin yanında olduğumu herkesin bilmesini istiyorum."

İnsan yaşamında çeşitli anlaşmazlıklar, fikren ters düşmeler, olaylara farklı bakış açıları hatta tamiri ve telafisi mümkün olmayan kavgalar olabilir hiç yadırgamam. Ancak bir birine düşman olmuş kişilerin arasında olan kavganın değişmeyen kuralları vardır ve bu kuralların başında: eşler, çocuklar, kız kardeşler, anneler ve babalar kavgaya dahil edilmez hariç tutulur.

Yiğit bir delikanlı olarak tanıdığım Medyaradar sitesinin sahibi olan Denizhan Erkoç Bey kardeşim 2000'li yılların başında medya sektörüne adım atmış meslek hayatına Reklam ve Halkla İlişkiler alanında devam etmiş, 2006 yılında ağırlıklı olarak ‘Medya Sektörüne’ yönelik haber ve kulis bilgilerinin yer aldığı MedyaRadar sitesini bu günlere taşımıştır. Sektörde 20 yılı aşkın süredir tecrübesi ve çok başarılı ekibiyle ile hiç kimseye şantaj yapmadan, tehdit ve tahkir etmeden pek çok önemli habere imza atmıştır.

Bu değerli meslektaşım şimdilerde ve çok sevdiği ailesinin bazı fertlerini de içine alan son derece ahlaksız ve hayasız kahpe bir saldırı ile karşı karşıya kalmıştır maalesef…

Ben bu kavgada geçmişinde tehdit, şantaj, taciz ve iftira gibi şerefsizlikler bulunmayan ve şartlar ne olursa olsun her zaman dik duran, gözünü budaktan sakınmayan ve yaşamında asla geri vitesi olmayan Denizhan Erkoç kardeşimin yanında olduğumu herkesin bilmesini istiyorum.

Ezcümle: hayatı boyunca kendisine yapılmış maddi ve manevi tüm iyiliklere eşi benzeri görülmemiş bir nankörlük ile cevap vermeyi yaşam biçimi olarak şiar edinmiş aklı ve izanı perişan ve tüm insani değerlerini yitirmiş bu tarz insanlara Allahın verdiği en büyük ceza nedir bilir misiniz; kendisini defalarca maddi ve manevi felaketlerden kurtardığı aynı kişinin düşmanlığını yaşaması…

Bizim bitik bu defa baltayı taşa vurdu hemde iki defa…

Sacit ASLAN