Bodrum'da Hotel Show 2024 yoğun katılımla açıldı

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, turizm sektörü temsilcilerini sezon öncesinde bir araya getirmeyi amaçlayan Hotel Show 2024 ziyaretçilere kapılarını açtı. Yoğun ilgi gören fuar turizm tedarikçilerini bir araya getirdi.

Bodrum'da Hotel Show 2024 yoğun katılımla açıldı

Gıda-içecek, konaklama, teknik ve ağırlama ekipmanları satın alma buluşması olarak planlanan Hotel Show 2024, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Otelciler Derneği (BODER) destekleriyle düzenleniyor.

Bu kapsamda, 3 gün sürecek fuar bugün Herodot Kültür Merkezi'nde kapılarını açtı. Fuarın açılışına Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, dernek ve STK temsilcileri ile fuara katılım sağlayan tedarikçiler katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi ve ardından Kaymakam Çit ile beraberindekiler fuardaki stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Hotel Show 2024, sektörün önde gelen tedarikçileri ve yenilikçi ürünlerini bir araya getirecek. Etkinlikte otel işletmecileri ve endüstri profesyonelleri en son trendleri keşfetme, sektör uzmanlarıyla bağlantı kurma ve iş birliği olanaklarını geliştirme imkanı bulacak ve fuar 5 Nisan'da sona erecek.

'BODRUM'U GELİŞTİRECEK'

Fuarın açılışında konuşan Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, "Turizm gelişen bir sektör ve gelişen sektörde gelişmelerin bilinmesi lazım. Bodrum modern bir ilçemiz, Türkiye'nin en önemli ilçelerinden birisi, Bodrum'a yakışır bir şekilde Hotel Show 2024 geliştirmeye devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz ise "Hotel Show ile satıcıyla tedarikçiyi, tüketiciyle- alıcıyı buluşturan bu etkinlik bugün iktisadi hayatın içinde şehirlerin ve ülkelerin ekonomisinde tartışılmaz bir yere ve öneme sahiptir. Organizasyona emek veren ve katılım gösteren tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

DHA