Bora Duran evlat acısıyla sarsıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve iki yıl önce evlenen müzisyen Bora Duran ve eşi Hande Yalçın Duran’ın bebekleri hayatını kaybetti. Çift, kızlarının hayatını kaybettiğini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Bora Duran evlat acısıyla sarsıldı

Sözcü Gazetesi'nden Yaşar Anter'in haberine göre Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve iki yıl önce evlenen müzisyen Bora Duran ve eşi Hande Yalçın Duran’ın bebekleri hayatını kaybetti.

MESAJLARA YANIT VERECEK GÜCÜMÜZ KALMADI

Çift, kızlarının hayatını kaybettiğini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Duran çifti yaptıkları açıklamada “Gelen mesaj ve aramalara dönecek gücümüz olmadığı için ancak bu yazıyı yayınlayabiliyoruz. Acı içindeyiz, canımız kızımızı kaybettik. Yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.


Bora Duran evlat acısıyla sarsıldı



DERNEK AÇIKLAMA YAPTI ACIYI PAYLAŞTI


Bodrum Gönüllüleri Derneği gönüllü üyeleri müzisyen çift ile ilgili açıklama yaptı acıyı paylaştı.

Dernek Başkanı Taner Akbal “Bodrum Gönüllüleri ailesi olarak, çok kıymetli dostumuz, gönüllümüz, değerli ses sanatçısı Bora Duran ve sevgili eşi Hande Yalçın Duran’ın minik kızlarını kaybettiklerini derin bir üzüntüyle öğrendik. Bu tarifsiz acı karşısında kelimeler yetersiz kalıyor. Acınızı yürekten paylaşıyor, sabır ve güç diliyoruz. Minik meleğe rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” ifadelerini kullandı.