Britney Spears son paylaşımıyla yine olay yarattı

Sansasyonel davranışlarıyla gündemden düşmeyen pop yıldızı Britney Spears, Instagram’da giydiği ten rengi kıyafetiyle gündem oldu.

Britney Spears son paylaşımıyla yine olay yarattı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz aylarda yayınladığı anı kitabı “İçimdeki Kadın” ile satış rekoru kıran pop şarkıcısı ve dansçı Britney Spears (42), yine evinde dans ettiği bir videoyla hayranlarını mest etti.


Britney Spears son paylaşımıyla yine olay yarattı


Büyük ölçüde şeffaf olan pırıltılı, tek parça mayo benzeri bir kıyafet tercih eden Spears, videoyu paylaşmadan önce hesabını gizli hale çevirdi.

Ancak halihazırda 42,5 milyonluk bir takipçisi olduğu için pek çok kişi paylaşımından haberdar oldu. 

Daha önce de çıplak pozlar verdiği için eleştiri yağmuruna tutulan ünlü şarkıcı, "Birçok insanın neden kendimi çıplak veya yeni elbiselerle fotoğraflamayı sevdiğimi anlamadığını biliyorum" demişti.


Britney Spears son paylaşımıyla yine olay yarattı - Resim : 2


Spears, “Ama sanırım başkaları tarafından binlerce kez fotoğraflansalardı, başkalarının onayıyla poz verselerdi, kendimi seksi hissettiğim şekilde poz vermekten ve kendi fotoğrafımı çekmekten ne kadar keyif aldığımı anlarlardı." şeklinde açıklamalarına devam etti.

2008'den 2021'e kadar vasi altında yaşayan pop yıldızı, son yıllarda sosyal medyada sayısız çıplak fotoğraf ve video paylaşarak dünyanın dört bir yanındaki plajlarda vücudunu sergiliyor, hatta ata binerken üstsüz dolaşıyor.