Britney Spears'ın otobiyografisi ertelendi

Britney Spears'ın yakında çıkacak otobiyografisinin yayın tarihi içinde bahsettiği bazı ünlü isimlerle ilgili endişeler nedeniyle ertelendi.

Britney Spears'ın otobiyografisi ertelendi

Sosyal medya hesabından yaptığı tuhaf paylaşımlarla adından söz ettiren Britney Spears'ın hayatına dair her şeyi anlattığı kitabını şubat ayında yayımlaması bekleniyordu. Ancak beklenmedik bir olay gelişti.

Spears'ın iki büyük Hollywood yıldızıyla yaşadığı ilişkiler, kitapla ilgili yasal endişelere neden oldu.

Independent Türkçe'nin aktardığına göre bu koşullarda yıl sonundan önce çıkması beklenmeyen otobiyografinin içerisinde müstehcen detaylar olduğu tahmin ediliyor.

YAYINCI ŞİRKET HUKUK EKİBİYLE GÖRÜŞMELER YAPIYOR

Ertelenme haberi, Glee ve American Horror Story'nin yaratıcısı Ryan Murphy'nin, Britney Spears'ın kısıtlayıcı vesayet altında yaşadığı yılları anlatacak bir şov yazmakla ilgilendiğine dair söylentilerin ardından geldi.


Britney Spears'ın otobiyografisi ertelendi


Şimdiye kadar hangi ünlü kişilerin kitap için yayıncıyla temasa geçtiği belli değil. Ancak yayıncı şirketin, kitabın prodüksiyonuna nasıl devam edileceği konusunda hukuk ekibiyle görüşmeler yaptığı bildirildi.

"YAZDIKLARINDAN KORKAN KİŞİLER YASAL MEKTUP GÖNDERDİ"

Britney'nin kitapta acımasızca dürüst olduğunu söyleyen bir kaynak, otobiyografide çok sayıda ünlünün isminin geçtiğini ifade etti.

Kaynak, "Britney'yi tanıyan ve yazdıklarından korkan kişiler tarafından yayıncılara sert ifadeler içeren yasal mektuplar gönderildi" dedi.

Kaynak, "Şu anda herhangi bir hareket yok ve kitabın ne zaman çıkacağı konusunda endişeler var" şeklinde de konuştu.