Bülent Şakrak'tan boşanan Ceyda Düvenci yeni aşka mı tutuldu?

Ceyda Düvenci "Boşandın! Artık kimse hayatına girmesin” yorumlarına sert çıktı. Düvenci, “Bu hayat yalnız geçmemeli” dedi.

Bülent Şakrak'tan boşanan Ceyda Düvenci yeni aşka mı tutuldu?

Takvim Gazetesi'nin haberine göre 2014 yılında Kaz Dağları'nda Bülent Şakrak ile nikâh masasına oturan Ceyda Düvenci, geçtiğimiz yıl evliliğinde sorunlar yaşadığı haberleriyle gündeme gelmiş, her iki tarafta sessiz kalmayı tercih etmişti.

Bülent Şakrak'tan boşanan Ceyda Düvenci yeni aşka mı tutuldu?

Bir süre evlilik terapisi gören çift, sorunları aşamamıştı. Dostça ayrılmaya karar veren ikili, evliliklerini 10 Temmuz'da resmen bitirdi.

"TOPARLAMAYA ÇALIŞIYORUM"

Boşanmanın ardından yeni bir hayata atılan Düvenci, geçtiğimiz gün kendi sunduğu TV programında içini döktü. Sosyal medyadan gelen "Boşandın! Tamam artık çoluğun çocuğun var başka biri hayatına girmesin" yorumlarına sert çıktı.


Bülent Şakrak'tan boşanan Ceyda Düvenci yeni aşka mı tutuldu? - Resim : 2


Güzel oyuncu şunları söyledi: "Manevi erkek kardeşimle ve en yakın arkadaşımın kardeşinin kocasıyla yazmaya kalktılar. Böyle haberler çıktığı anda altına yazılanlar 'Yani bu ne artık daha yeni boşanmışsın sen ne bu?' Bu üslubu doğru bulmuyorum. Kendi hayatımda bir şeyleri toparlamaya çalıştığım bir dönemdeyim. Bu hayat yalnız geçmemeli, kimse için geçmemeli"

Bülent Şakrak'tan boşanan Ceyda Düvenci yeni aşka mı tutuldu? - Resim : 3


BAMBAŞKA BİRİ OLDU!

Ceyda Düvenci, boşanmanın etkilerini yavaş yavaş üzerinden atıyor.

Bu zor süreçle beraber zayıflayan ve fit bir görünüme sahip olan Düvenci, adeta 'yeniden doğdum' mesajı veriyor.


Bülent Şakrak'tan boşanan Ceyda Düvenci yeni aşka mı tutuldu? - Resim : 4