Burak Özçivit'e Neslihan Atagül'ün gerginliği soruldu!

Neslihan Atagül, önceki gün muhabirler tarafından eşine yöneltilen Burak Özçivit ile ilgili soruya tepki göstermişti.

Burak Özçivit'e Neslihan Atagül'ün gerginliği soruldu!

Burak Özçivit ile Kadir Doğulu'nun gerginliği sürüyor... 

Önceki gün gazetecilerin Kadir Doğulu'ya yönelttikleri, "Yeni bir sinema filmi için teklif gelse Burak Özçivit'le oynar mısınız?" sorusunda araya giren Atagül, "Ne alakası var arkadaşlar? Bu sorudan hiç memnun değilim. Üzgünüm ama bu sorular insanı çileden çıkarır" diyerek tepki göstermişti.

Geçmişte Burak Özçivit ile "Kara Sevda" dizisinde başrolde oynayan Neslihan Atagül'ün yüzüne yansıyan gerginliği önceki gün Burak Özçivit'e soruldu.

Ailesiyle objektiflere yansıyan Özçivit, bu soruya teşekkür ederek muhabirlere iyi çalışmalar diledi.

Önceki haftalarda Jülide Ateş'in "40" isimli yayınına konuk olan Kadir Doğulu, Burak Özçivit'le arasının neden açıldığını anlatmıştı.

‘Biz arkadaş olamayız’ diyen Kadir Doğulu, 2016'daki düğünlerine Özçivit ile eşi Fahriye Evcen'i davet etmediklerini söyleyerek, "Sanıyorlar ki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Halbuki o başka meşrepte adam! Burak'la çalıştım, çok sevdim, mert bir adam. Belki de Türkiye'nin en güzel adamlarından bir tanesi... Şahane vasıfları da var; ama meşrepimiz birbirimize uygun değil! Biz dost, arkadaş olamayız" demişti.

Doğulu, "Bir araya geldiğimizde azami saygı gösteriyoruz. Kırgınlık yaratacak hiçbir kelamımız olmadı, çok kibar bir çocuktur Burak. Ama biz dost olmadık, olamadık. Çünkü biz başka meşreplerdeyiz. O futboldan hoşlanıyor ben hoşlanmıyorum, bu da bir araya geldiğinde konuşulacak şeylerin azlığını gösteriyor" ifadelerini kullanmıştı.