Burcu Kıratlı'dan 'boşanma' sorusuna net yanıt

Sinan Akçıl ile boşanma sürecinde olan Burcu Kıratlı üzüntülü günler geçiriyor. Burcu Kıratlı, katıldığı bir yayında neden boşanma kararı aldıklarına değindi.

Burcu Kıratlı'dan 'boşanma' sorusuna net yanıt

2018 yılında Hollanda’da evlenen, dokuz ay evli kaldıktan sonra boşanan şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, Şubat 2021’de ikinci kez nikâh masasına oturmuşlardı.

Yazın birlikte tatil yapan ve mutlu karelerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl şimdi ise ikinci defa boşanma kararı aldı.

Eşi Sinan Akçıl’a boşanma davası açan Burcu Kıratlı, ‘Biz Bize’ isimli programa katıldı.

Burcu Kıratlı, yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı, “İkinci defa bir hayal kuruyorsun ve bir noktada götüremiyorsun. Belki çözülemeyecek bir şey yok ama gücün, hevesin kalmıyor. Birbirimizin canını acıtacak bir şey yapmadığımız için daha sakin bir ayrılık süreci geçiriyoruz. İki sanatçının birlikte olması çok zor. Onun işi olduğunda, benim olmadığında birbirimizi zorladığımız zamanlar oldu. Belki de o dengeleri iyi kuramadık. İlişkilerde bir tarafın olgun olması gerekiyor. Biz hâlâ çocuğuz belki. Bazen sevgi yetmiyor. Evlendikten sonra iş anlamında geri kaldı gibi algılandı ama çok iş geldi, tercih etmedim. Evliliğin kariyerimde beni geri çektiğini, zarar verdiğini düşünmüyorum. Evli olmasaydım da aynı tercihleri yapacaktım. 'Bir daha ünlüyle evlenmem' demiyorum."