Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Evlenip anne olmak isteyen 34 yaşındaki oyuncu Duygu Sarışın, yakışıklı sevgilisi Çağatay Ulusoy’un evliliğe mesafeli tutumuyla hüsrana uğradı.

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Duygu Sarışın ile yaklaşık 6 yıldır aşk yaşadığı Çağatay Ulusoy ilişkisinde soğuk rüzgarlar esmeye başladı.

Haklarında sürekli "Ayrıldılar" haberleri çıkan ve bu iddiaları yalanlayan ikili, ilişkilerine devam etse de aşklarındaki büyünün bozulduğu öğrenildi.

Konuşulanlara göre Duygu Sarışın, yakın dostları Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in anne-baba olma sürecinde yaşadıklarından etkilendi.

Dostlarının mutluluğunu gördükçe kendisi de yuva kurup anne olmak istediğini Ulusoy'a söyleyen 34 yaşındaki Sarışın, beklemediği bir cevap aldı.

Ulusoy'un düşen kariyerini tekrar çıkarmak için odaklandığını ve evliliğe mesafeli olduğunu gören oyuncu, arkadaşlarına dert yandı.

Uzun süredir birlikte görüntü vermeyen ikiliden Sarışın, önceki gün, oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alan Tatlıtuğ çiftini hastanede tek başına ziyaret etti.

Ulusoy'un sette olduğunu söyleyen Sarışın, bebeği soran muhabirlere "Çok güzel, çok tatlı bir hayli keyifli bir anneyle bebek gördüm" dedi.

Duygu Sarışın, ilişkisiyle ilgili sorulara ise cevap vermedi.