Çağla Şıkel'den şaşırtan Emre Altuğ açıklaması!

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 7 yıllık evliliklerini 2015'te sonlandırmıştı. Ayrıldıktan sonra dostluklarını sürdüren ikili, zaman zaman oğulları Uzay ve Kuzey ile birlikte bir araya geliyordu.

Çağla Şıkel'den şaşırtan Emre Altuğ açıklaması!

Geçtiğimiz aylarda konuk olduğu programda Armağan Çağlayan'ın eski eşi Çağla Şıkel ile nasıl arkadaş kalabildiklerini sorması üzerine Emre Altuğ "Çağla Şıkel ile arkadaş değiliz. Devamlı birbirimizle görüştüğümüz bir arkadaşlığımız yok. Aynı çocukların anne ve babasıyız. Egolarımızı bir kenara bıraktık. Tabi kolay bir şey değil bu. Düşünsenize henüz boşanmışsınız. İlla ki ego savaşı ve sürtüşmeler olacak. Biz 10 sene tüm programımızı birisini düşünerek yapmıştık. Bu alışkanlıklardan kurtulmak bile insanın 6 ayını alır. Biz boşandıktan sonra sert bir manevra yapıp, çocukları ön plana aldık. Çocukların bundan etkilenmemesini sağladık. Biz aynı sokakta oturuyoruz. Çocuklar yan eve geçiyormuş gibi hissetsin istedik." ifadelerini kullanmıştı.


Çağla Şıkel'den şaşırtan Emre Altuğ açıklaması!

Şıkel ile Altuğ'un, bir süredir aralarının bozuk olduğu ileri sürülmüştü.


Çağla Şıkel'den şaşırtan Emre Altuğ açıklaması! - Resim : 2


Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre
Çağla Şıkel, Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.



Çağla Şıkel'den şaşırtan Emre Altuğ açıklaması! - Resim : 3


Basın mensuplarıyla sohbet eden Şıkel, eski eşiyle aralarının limoni olduğu yönündeki iddialara yanıt vererek "Emre ile hiçbir sıkıntımız yok, aşırı iyi anlaşıyoruz. 'Maşallah' deyin" ifadelerini kullandı.


Çağla Şıkel'den şaşırtan Emre Altuğ açıklaması! - Resim : 4


"Hayatımda her şey yolunda"
diyen Çağla Şıkel, yarı yıl tatilinin hatırlatılması üzerine "Biz kalabalığa kalmadan çocuklarla tatile Erzurum'a gittik, inşallah önümüzdeki hafta da Kayseri'ye gideceğiz. Çocuklar kayak seviyor, yapacak bir şey yok. Onların gönlü olsun diye geziyoruz" şeklinde konuştu.



Çağla Şıkel'den şaşırtan Emre Altuğ açıklaması! - Resim : 5