Can Tunaboylu'dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik isyan etti

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun üyesi Can Tunaboylu'dan şiddet gördüğü haberleriyle gündeme gelen Aybike Çelik, eski sevgilisi Can Tunaboylu ve Yüzyüzeyken Konuşuruz hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Can Tunaboylu'dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik isyan etti

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre geçtiğimiz aylarda Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu üyesi olan eski sevgilisi Can Tunaboylu’dan şiddet gördüğünü söyleyen Aybike Çelik, “Şiddetin üzerinden aylar geçti dava hâlâ görülmedi” diyerek ekledi: “Grubun solisti Kaan Boşnak da hamile karısını yumrukladı, sonra çocuğuyla ilgilenmedi. ‘Bu kötü insanlarla vakit geçirmek istemiyorum’ dediğim için darp edildim, zorbalık gördüm. Grupta 2 ifşa, 2 fail var, organize kötülük yapıyorlar”

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun üyesi Can Tunaboylu'nun eski sevgilisi Aybike Çelik, geçtiğimiz aylarda Tunaboylu'dan şiddet gördüğünü iddia etmişti.


Can Tunaboylu'dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik isyan etti


Çelik bu açıklamaları yaparken grubun solisti Kaan Boşnak'ın da ismi, çocuğunun da annesi olan eşi Başak Torun'a şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelmişti.


Can Tunaboylu'dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik isyan etti - Resim : 2


Aybike Çelik, Can Tunaboylu'dan şiddet nedeniyle şikayetçi olduğu o tarihten yaklaşık 2 ay sonra sosyal medyada hem eski sevgilisi hem de Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Can Tunaboylu'dan şiddet gördüğünü iddia eden Aybike Çelik isyan etti - Resim : 3


'SOKAKTA RAHAT RAHAT GEZİYORLAR'

Çelik, "Yaşadığım şiddeti sizlere yazabildiğim tarih 15 Ekim'di, bugün ise 6 Aralık... Hâlâ dava tarihi belli değil..." diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Bu dayakçı grup, sokakta rahat rahat dolaşıyor. İsimlerini yazdığım için bana ceza versinler, hiç umurumda değil.

Kendi isteği ile çocuğunu görmediğini öğrendikten sonra Kaan Boşnak'a 'Bence çocuğunu görmelisin, çocuk yaralı bir birey olmasın' dediğim için bu grup ve menajerleri tarafından zorbalık gördüm. Zorla özür diletildim, parametreleri bilmediğim için Can Tunaboylu'nun işleri bozulmasın diye... Çocuğunu kendi isteğiyle görmeyen, hamile karısını yumruklayan bir adam davaya yayın yasağı getiriyor.

Verilere göre en çok dinlenen bu grubun vokalistinin ne kadar nafaka verdiği ve gelirleri de araştırılsın. İki sene, iki ifşa iki fail! Öğrenilmiş organize kötülük, her sene aynı hikaye... İfşa sonrası sessizce yapılan Avrupa turnesi, single, festivaller ve sonrasında yeni albüm... Kaan Boşnak'ın karısını dövdüğünü öğrendiğim olay gecesi 'Ben bu insanlarla vakit geçirmek istemiyorum, bu insanlar kötü, gerekirse ayrılalım' dediğim için darp edildim. Can Tunaboylu tarafından değil, neredeyse bütün çevresinden psikolojik şiddet gördüm."