Çanakkale'de korkutan deprem

Çanakkale Yenice'de saat 21.38'de yerin 10.44 kilometre derinliğinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Çanakkale'de korkutan deprem

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Marmara Bölgesi'nde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Çanakkale'de deprem oldu. AFAD'ın verilerine göre, Yenice'de saat 21.38'de yerin 10.44 kilometre derinliğinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

 

Çanakkale'de korkutan deprem

Deprem, İstanbul ve birçok şehirde hissedildi.

BAKAN YERLİKAYA: "OLUMSUZ BİR DURUM YOKTUR"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çanakkale'de meydana gelen 4.9 şiddetindeki deprem sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çanakkale Yenice’de 4.9 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Çevre illerden de deprem hissedilmiştir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" dedi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremle ilgili yaptığı açıklamada 1 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Bakan Koca, sosyal medya X hesabındaki paylaşımında "Çanakkale Yenice’de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun" dedi.