Cem Yılmaz - Ezgi Mola dostluğu nasıl nefrete dönüştü?

Cem Yılmaz birkaç gün önce 'Erşan Kuneri'de aynı seti paylaştığı yakın dostu Ezgi Mola'yı takipten çıktı. Buna karşı Ezgi Mola, Cem Yılmaz'ı takipte. Yılmaz daha önce de Uraz Kaygılaroğlu'yla problem yaşamıştı.

Cem Yılmaz - Ezgi Mola dostluğu nasıl nefrete dönüştü?

Hamilelik ve düğün

Cem Yılmaz yazıp yönettiği ‘Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunda başrollerden birini yine Ezgi Mola’ya vermek istedi. Bebek bekleyen, hamilelik sürecini setlerden uzakta geçirmek isteyen Ezgi Mola teklifi kabul etmedi.

Konuşulanlara göre; Cem Yılmaz cevap karşısında kırılmış. Bu arada Ezgi Mola’nın geçen mayısta, sadece 14 kişinin katıldığı düğününe gitmemesi de dikkat çekmişti.

Bu konudaki sorulara da cevap vermedi. Ezgi Mola’ya olan kırgınlığını hemen belli etmek istemeyen Yılmaz bir süre bekledikten sonra takibi bıraktı.


Cem Yılmaz - Ezgi Mola dostluğu nasıl nefrete dönüştü?

Zam istedi, olmadı 

Gelelim, Uraz Kaygılaroğlu dargınlığına… Her ikisinin arası geçen yıl katıldıkları bir ödül töreninde, sahnedeki bir konuşmaları sırasında zaten açılmıştı. Üstüne bir de ‘Erşan Kuneri’ eklendi.

İddiaya göre; yapımın ilk sezonunda 500 bin TL’ye rol alan oyuncu, ikinci sezon için 1 milyon TL istemiş. Ancak kendisine istediği bütçe çıkmamış. Bu da iş konusunda da ayrılmalarına neden olmuş. Ama geçenlerde barıştılar. Kaygılaroğlu, 25 Temmuz’daki paylaşımında Cem abisinin gönlünü aldığını bir kareyle cümle aleme ilan etti.

 

Cem Yılmaz - Ezgi Mola dostluğu nasıl nefrete dönüştü? - Resim : 2


Bu arada Cem Yılmaz, Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu’ndan sonra kadroya yeni isimler kattı.

Bora Akkaş, Ahsen Eroğlu, Şükran Ovalı ve Bige Önal’la anlaştı.

MÜGE DAĞISTANLI / 10 HABER