Cem Yılmaz’dan ‘seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti’ iddialarına açıklama

Komedyen Cem Yılmaz, taşkınlık çıkaran seyircilere sinirlenip sahneyi terk ettiğine ilişkin haberleri yalanladı.

Cem Yılmaz’dan ‘seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti’ iddialarına açıklama

Komedyen Cem Yılmaz, ‘seyirciye sinirlenip sahneyi terk ettiği’ iddialarıyla gündeme geldi.

Yılmaz’ın iki seyircinin taşkınlık çıkarmasının ardından sinirlenip sahneyi terk ettiği, seyirciler salondan çıkınca yeniden sahneye geldiği iddia edildi.

Cem Yılmaz’dan ‘seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti’ iddialarına açıklama


Görüntülerin yayılmasının ardından Cem Yılmaz’dan açıklama geldi.

Olayın geçtiğimiz hafta gerçekleştiğini söyleyen Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bugün hiç takip edemedim gecen hafta olan bi hadise haber yapılmış.Yazılan doğru değil 2000 kişinin konforu için, seyircim, sahneye uzak bi bölgede  2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim… Çocuk gibi haberler yapmışsınız... Seyirci şöyle dedi o da sahneden indi ne yahu? Dün mü başladık bu işe? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor ikrah geldi ha! :)))  Allahtan oyunlar bitiyor biraz kafa dinlersiniz hazirandan sonra”

“BOŞA KÜREK, BOŞA TER”

Yılmaz bir sonraki paylaşımında da şöyle yazdı:

“Bi iyi niyetli şey yazmış; abi karalama kampanyası yapıyorlar! Demiş… Canım abim yer yok bilet yok Şubatta bitti satıldı :)) Neyin karalaması.. Bu bir … İki gösteri çok komik… Ne diyelim artık boşa kürek, boşa ter... İyi geceler olsun ben uzandım”

Cem Yılmaz’dan ‘seyirciye sinirlenip sahneyi terk etti’ iddialarına açıklama - Resim : 2