Cemal Can Canseven Caner Çalışır'ın vefat haberini alınca ne yaptı?

Uçankuş TV canlı yayınına konuk olan "Survivor 2020"nin dikkat çeken yarışmacılarından Evrim Keklik, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cemal Can Canseven Caner Çalışır'ın vefat haberini alınca ne yaptı?

Cemal Can Canseven'in yakın arkadaşı DJ Caner Çalışır'ın vefat haberini aldığında gözyaşlarına boğulduğunu söyleyen Evrim Keklik, "Ben Cemal sayesinde prim yapacak biri değilim. Şahit olduğum bir şeyi anlatıyorum... Cemal'in acı haberi aldığında nasıl gözyaşı döküp; elinin ayağının titrediğine şahidim. Bana mesajlar geliyor. 'Cemal neden Caner için bir şey yapmadı?' diye soruyorlar... Caner'in ablasıyla görüşüp 'Ne yapabilirim' diye sormuş. Elinden gelen her şeyi yapıyor. İlla kameralar karşısında gözyaşı dökecek değil..." ifadelerinde bulundu.

Keklik, Mert Öcal ile çıkan aşk dedikodularına ilişkin, "Mert ile yakıştırdılar. Orada bir takım diyaloglar oldu, şakalaşmalar oldu. İnanın adada o tip şeyleri düşünmüyorsunuz. Biz orada açız, yıkanamıyoruz. Yaşam mücadelesi veriyoruz. İstanbul'da herhangi bir yakınlaşmamız olmadı. Kendisiyle dost, arkadaş olarak yolumuza devam ediyoruz..." şeklinde konuştu.

Yarışmadan Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut ile görüşmeyeceğini ifade eden Evrim Keklik, "Programın tutmasının sebebi her şeyin gerçek ve kurgu olmaması" dedi.