Ceyda Düvenci'den bomba aşk açıklaması!

Evlilikleri süresince hemen her gün aşk paylaşımları yaptığı meslektaşı Bülent Şakrak'la 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz temmuz ayından sonlandıran oyuncu Ceyda Düvenci, katıldığı programda bombayı patlattı.

Ceyda Düvenci'den bomba aşk açıklaması!

2014 yılında Kaz Dağları'nda Bülent Şakrak ile nikâh masasına oturan Ceyda Düvenci, geçtiğimiz yıl evliliğinde sorunlar yaşadığı haberleriyle gündeme gelmiş, her iki tarafta sessiz kalmayı tercih etmişti.


Ceyda Düvenci'den bomba aşk açıklaması!


Bir süre evlilik terapisi gören çift, sorunları aşamamıştı. Dostça ayrılmaya karar veren ikili, evliliklerini 10 Temmuz'da resmen bitirdi.

"TOPARLAMAYA ÇALIŞIYORUM"

Boşanmanın ardından yeni bir hayata atılan Düvenci, geçtiğimiz haftalarda kendi sunduğu TV programında içini döktü. Sosyal medyadan gelen "Boşandın! Tamam artık çoluğun çocuğun var başka biri hayatına girmesin" yorumlarına sert çıkmıştı.


Ceyda Düvenci'den bomba aşk açıklaması! - Resim : 2


Güzel oyuncu şunları söylemişti: "Manevi erkek kardeşimle ve en yakın arkadaşımın kardeşinin kocasıyla yazmaya kalktılar. Böyle haberler çıktığı anda altına yazılanlar 'Yani bu ne artık daha yeni boşanmışsın sen ne bu?' Bu üslubu doğru bulmuyorum. Kendi hayatımda bir şeyleri toparlamaya çalıştığım bir dönemdeyim. Bu hayat yalnız geçmemeli, kimse için geçmemeli"


Ceyda Düvenci'den bomba aşk açıklaması! - Resim : 3


"AŞIK OLABİLİRİM"

Ceyda Düvenci yeniden aşık olabileceğini söyledi.

YouTube'da 'Ne Olursan Ol Rahat Ol' programına konuk olan 46 yaşındaki oyuncu, "Tabii ki tekrar aşık olacağım. Bir daha aşık olmam gibi bir duygum yok kimsenin de olmasın. 70 yaşında bile aşık olabilir insan. Birlikte yaşlanacağı birinin olması kadar güzel bir şey var mı? Kimse yalnız kalmasın" ifadelerini kullandı.



Ceyda Düvenci'den bomba aşk açıklaması! - Resim : 4


Kalabalık bir ailesinin olmasını istediğini belirten oyuncu, "Ama dört çocuğumun olmasını ben de isterdim. Hatta bir ara koruyucu anne olmak istedim, bunları hep düşündüm" dedi.