Cihan Ölçek yaza 90'lar ile veda etti

Yakışıklı şarkıcı Cihan Ölçek, ''Ben Senin Bildiğin Erkeklerden Değilim'' ile unutamadığı 90'lı yıllara saygı duruşunda bulunarak yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

Cihan Ölçek yaza 90'lar ile veda etti

Levent Yüksel'in 1996 yılında yayınlanan ikinci albümünün çıkış şarkısı olan ve daha önce hiç coverlanmayan şarkıyı kendine has yorumuyla seslendiren Cihan Ölçek, Levent Yüksel, Sezen Aksu ve Onno Tunç gibi isimlerin dokunduğu bir şarkıyı yorumlamanın gururunu yaşıyor.

Geçtiğimiz dönemlerde 2 single ve bir EP yayınlayan yakışıklı şarkıcı Cihan Ölçek; duygularını şu sözlerle dile getirdi: ''Her şeyin anlık yaşandığı ve hızla tüketildiği bir dönemden geçiyoruz. Bu ne yazık ki müziğe de yansıyor. Gününün çoğunu müzikle geçiren biri olarak, yeni şarkılarla pek bağ kuramıyorum. Bu dönemin insanı değilim! Duygudan, derinlikten uzak, çoğu zaman bir şey anlatmayan, kompozisyonu olmayan, melodisiz, dümdüz şarkılar duyuyorum. Elbette ki her şarkı büyük felsefeler içermek zorunda değil ama eğlencenin bile bir dozu, bir niteliği olmalı diye düşünüyorum. Dönüp dönüp 'eski' şarkılara sarılmamız boşuna değil. 90'lar Türkçe Pop hepimiz için hala can yeleği görevinde.''


Cihan Ölçek yaza 90'lar ile veda etti 



Selfie modunda başlayan ve kullanılan VHS efektlerle, renklerle 90'lara selam çakan klip İstanbul'da bir stüdyoda yakışıklı yıldızın kendi yönetmenliğinde çekildi.