Cindy Crawford'dan Richard Gere hakkında olay sözler! İlk kez konuştu

57 yaşındaki ünlü süper model Crawford, 1991 yılında evlendiği 74 yaşındaki aktör Richard Gere’la ilişkisinin ilk aşamalarını anlattı.

Cindy Crawford'dan Richard Gere hakkında olay sözler! İlk kez konuştu

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 1995 yılında boşanan çift, ayrıldıklarından bu yana birbirleri hakkında konuşmamıştı.


Cindy Crawford'dan Richard Gere hakkında olay sözler! İlk kez konuştu


Bu kuralı bozan Crawford, “Sanırım tanıştığımızda 22 yaşındaydım. Bir ilişkinin başlangıcında, genç bir kadın olduğunuzda şöyle dersiniz: ‘Beyzbolu sever misin? Ben beyzbolu severim. Ah, gerçekten Tibet Budizmi’ne ilgin var mı? Benim de ilgimi çekiyor. Deneyeceğim bunu.' 

Yani kime aşık olursanız olun, kendinizi ona göre şekillendirmeye hazırsınız.” şeklinde konuştu.

Crawford ayrıca bu evlilik sebebiyle kariyerinin değiştiğini de, “O daha yaşlıydı, bu yüzden farklı bir çevreye girmiştim ve artık aynı moda şeyleri yapmıyordum” sözleriyle açıkladı.



Cindy Crawford'dan Richard Gere hakkında olay sözler! İlk kez konuştu - Resim : 2


Dört yıllık evliliklerinin ardından boşanmalarına da değinen ünlü manken, ayrılıklarında mesafenin rol oynadığını söyledi.

“Birlikte yeterince zaman geçirmedik ve bundan eşit derecede sorumluyuz. Birbirimizi sadece bir gece görmek için Paris’ten Los Angeles’a uçmamızın yeterli olacağını düşündük. Ama değildi.” diyen Crawford, ilişkileri boyunca “nasıl ünlü olunacağı” da dahil olmak üzere “Richard’dan çok şey öğrendiğini” itiraf etti.


Cindy Crawford'dan Richard Gere hakkında olay sözler! İlk kez konuştu - Resim : 3