Defne Samyeli'ne kızı Derin soruldu! Şikayetçi oldu mu?

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden olan küçük kızı 19 yaşındaki Derin Talu bir süredir Emircan Şahin'le birlikteydi. İki sevgili arasında birkaç hafta önce büyük bir kavga yaşanmıştı. O kavga sırasında da Derin, sevgilisi tarafından darp edilmişti.

Defne Samyeli'ne kızı Derin soruldu! Şikayetçi oldu mu?

Defne Samyeli kızı Derin'in şiddete uğradığı iddiasını kabul ederek; "Bu konuyla alakalı kesinlikle konuşmak istemiyorum. 'Haberler doğru' diyeyim yeterli" açıklamasını yapmıştı.

Samyeli daha sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

'ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜ TOLERE EDİLEMEZ'

"Kızım Derin Talu'nun, Emircan Şahin tarafından darp edildiğine dair haber doğrudur. Ailemizi çok derinden sarsan bu olay sonrası bir anne olarak benim için en önemlisi çocuğumun psikolojik ve fiziksel sağlığı. Süreci bu hassasiyetle geçirmeye gayret ediyoruz. Şiddetin her türlüsü tolere edilemez. Kadına, çocuğa, herhangi bir canlıya şiddetin karşısında olmak, onunla en kuvvetli şekilde mücadele etmek birey olarak her birimizin sorumluluğu. Şiddeti yok sayıp, tolere edip, halı altına süpürdükçe bir sonraki çocuğmuzun kardeşimizin hayatını tehlikeye atıyoruz."

Emircan Şahin hakkındaki yasal sürecin başlatılmasının, kızının Derin Talu'nun rızasına bağlı bir konu olduğunu da belirten Samyeli sözlerine şöyle devam etti:

'BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIM'

"Ben onun iradesine paralel olarak bunun bizzat takipçisi olacağım. Kamuoyundan ve değerli basın mensubu arkadaşlarımdan bir anne olarak ricam, bu süreci kızımın herhangi bir soru ve yorumla yıpratılmadan geçirilmesi.''


Defne Samyeli'ne kızı Derin soruldu! Şikayetçi oldu mu?

BU KEZ YORUMSUZ KALDI

Defne Samyeli, önceki gece büyük kızı Deren Talu ile Bebek'teydi. Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre kızı Deren'in arabaya binmesinin ardından park yerinden çıkan Samyeli, geçtiğimiz günlerde şiddet gördüğünü açıkladığı bir diğer kızı Derin Talu hakkındaki sorulara yanıt vermedi.

Defne Samyeli'ne kızı Derin soruldu! Şikayetçi oldu mu? - Resim : 2