Demet Akalın: "Tat alıyorum ama koku almıyorum"

Okan Kurt'un Corona virüse yakalanmasının ardından testinin pozitif çıktığını açıklayan şarkıcı Demet Akalın, virüsü yendi.

Demet Akalın: "Tat alıyorum ama koku almıyorum"

Geçirdiği zorlu süreci anlatan Demet Akalın, "Sırtımda bir ağrı vardı. Sanki kerpetenle bütün hücrelerimi çekiyorlardı. Öyle bir acı hissettim. Karantinada beslenmeme dikkat ettim ve virüsler gitsin diye çok su içince kilo verdim. Şimdilerde tat alıyorum ama koku almıyorum" şeklinde konuştu.

Virüsü kapması hakkında konuşan Akalın, "Okan, Uludağ'da çok küçük bir oyun odasında maskesiz şekilde oyun oynuyordu. 'Burada kapmazsam, başka bir yerden kapmam' dedi. Ben zaten kayarken bile maskemi taktım. Tamamen kadersizlik diye düşünüyorum. Okan'ın oyun oynadığı yerdekiler bizi bir hafta sonra 'Hastanede yatıyoruz' diye aradı. Sinirlerim bozuldu onu duyunca. Bu çok büyük bir vebal. Aşı olmadığım için de kendime kızgınım" ifadelerini kullandı.

"Okan sporcu olmasına rağmen biraz bu süreci ağır geçirdi" diyen Demet Akalın, "Zaten onun pozitif olduğunu duyunca kendimi hazırlamıştım. Hemen C vitamini serumlarına başladım. Belki de o yüzden hafif atlattım. Bana 'Uludağ'a gitmeseydin' de diyebilirsiniz hatta istediğinizi yazın ama bu virüs illa ki sizi buluyor" şeklinde konuştu.

Virüsün kendisine bulaşmasıyla ilgili de konuşan Akalın, "Biz zaten Okan'la ayrı odalarda kalıyorduk. O zaman da kızımız istediği için beraber yatmıştık" dedi.

"Hastalık sürecinde en yakınımdakileri bile sildim" diyen popçu, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Destek olanlar çok oldu ama bana 'İşi bırakıyorsun değil mi?' diye mesajlar atıldı. Bu süreçte İrem Derici ve Tarkan gibi birçok ünlü arkadaşım aradı. İrem sayesinde her gün kelle paça içtim. Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, bana bitkisel ilaçlar yolladı."