Demet Akalın'dan Aleyna Tilki hakkında yeni açıklamalar

Demet Akalın, telefonla katıldığı "Beyaz Magazin" programında genç meslektaşı Aleyna Tilki hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın'dan Aleyna Tilki hakkında yeni açıklamalar

Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programında ekrana gelen görüntülerde Aleyna Tilki, Demet Akalın sorulunca oldukça bozularak "Aay... Siz eğleniyor musunuz bu magazinden? Ben eğlendiğinizi düşünmüyorum? Ne güzel tweetler atıyorum. Onları sorun, onlarla eğlenelim. Biraz genç, dinamik konular olsun magazinde. Ay umrumda değil, ne yapayım yani anladın mı? Ben bildiğim en iyi şeyi yapıyorum. Dünyanın en büyük yapım şirketi ile çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Yayına konuk olan Demet Akalın ise Aleyna Tilki sorulunca şu ifadeleri kullandı:

"Dünya starı olacak da önünü ben kesiyormuşum gibi konuşuyorlar. İlk destek verenlerden biri benim. Keşke olsa... Ben ona baştan beri çok destek oluyorum. Gitse Los Angeles'ta konser verse gidip en önden izlerim. Mis gibi paranızı buradan kazanıyorsunuz arkadaşım. Bütün konserleriniz hep Türkiye'de...

Aleyna benim kızımın eskiden rol modeliydi. Bana neden donla sahne çıktığını soruyor. Biz de bikiniyle çıktık. Tabi çıkacaklar... Önemli olan şarkıdır... Ben neden onun kötü olmasını isteyeyim? Benim ne Aleyna ile ne de başkasıyla derdim olamaz.

Mankenlikten gelen bir şarkıcıyım. Ben bunu yıkmak için çok uğraştım. Tırnaklarımla kazıya kazıya geldim. Rockçu bir kız vardı. Neler yaptı... Radyocu arkadaşlara 'Bu şarkıcı mı neden çalıyorsunuz şarkılarını?' dedi. Bu kadar ayağı kaldırılmaya çalışan biri olarak ben destek vermeyeceğim de kim destek verecek?

Edis'i mesela takdir ediyorum 'Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz' diyor. Aleyna'nın yaşı çok genç, alçak gönüllü olmayı bir kenara bırakmamalı. Aleyna sarı şekerimizdir. Vallahi dünyayı sallayan bir şarkı yapsın, bir hafta boyunca paylaşırım."