Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'dan eğlenceli set paylaşımları

TV 8'in iddialı dizisi "Doğduğun Ev Kaderindir"in başrol oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan hayranlarını sevindiren paylaşımlar.

Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'dan eğlenceli set paylaşımları

Çarşamba günleri seyirciyi ekran başına kilitleyen dizi yeni bölümleri ve hikaye akışı ile konuşulmaya devam ediyor. Dizi kadar dikkat çeken başrol oyuncuları da hayranlarının yakın markajında olmayı sürdürüyor.

"Doğduğun Ev Kaderindir" dizisinde Demet Özdemir, 'Zeynep' karakterine hayat verirken İbrahim Çelikkol ise 'Mehdi' karakterini canlandırıyor.

Dizide aşk yaşayan ünlü oyuncular, gerçek hayatta da yakın arkadaş olarak biliniyor. Öyle ki, ünlü oyuncular zaman zaman birbirlerinin paylaşımlarını beğeni ve yorumlarla destekliyor.

İbrahim Çelikkol'un Instagram stroy'sinden "Benim bitanem" mesajıyla paylaştığı ve Demet Özdemir'in de aynı görsel ile "Sen benim canım!" yazarak karşılık verdiği set paylaşımı beğeni topladı.

Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'dan eğlenceli set paylaşımları

Hayranlarının yakın takibe aldıkları dizi yıldızlarından eğlenceli set paylaşımları geliyor. Demet Özdemir sosyal medya hesabı Instagram story'sinden önce "Have a nice day" notunu düştüğü sonrasında "Canımız çekti" diyerek dizi setinde karavanda tüple yaptığı yumurtayı paylaşmayı ihmal etmedi.

Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'dan eğlenceli set paylaşımları - Resim : 2

Öte yandan güzel oyuncu, Hazal Kaya'ya filtre göndermesinde bulunduğu ve "Hazal Kaya senden çaldım" notunu düştüğü filtreli paylaşımı ise dikkat çekti. 

Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'dan eğlenceli set paylaşımları - Resim : 3