Demet Şener ani boşanmanın ardından ilk kez bu kadar net konuştu

Eski Türkiye Güzeli Demet Şener, ikinci evliliğini genç isim Cenk Küpeli ile yapmış; sürpriz başlayan evlilik sürpriz şekilde nihayetlenmişti.

Demet Şener ani boşanmanın ardından ilk kez bu kadar net konuştu

Demet Şener, Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Büyük travmalardan sonra toparlanmak çok zordur aslında…

Tabii ki ben de yaşadım o süreçleri ama benimki bu bilince vardığım için daha kısa sürdü. Yaşadığım hiçbir olumsuzluğu kişisel almıyorum. Başıma gelen hiçbir şey benimle alakalı değil. Tabii bunda yetiştirilme şeklinizin de çok etkisi var. Ailem bana hep kendimi çok değerli hissettirdi. Özellikle babam, “Burnun düşse dönüp almayacaksın” derdi. İnsan ailesinde o değeri hissedince, zaman zaman bocalasa da dengeye çabuk geliyor.

2019’da iş insanı Cenk Küpeli ile evlendiniz. Çok mutlu görünüyordunuz. Ama ocakta ayrıldınız. Neden yürümedi? 

Bir yerde tıkandık. Zaten ağlaya ağlaya boşandık. Boşanmaya birlikte, gittik. Yanımızda avukatlarımız bile yoktu. Aynı arabayla gidip aynı eve döndük. Hala görüşüyoruz. En küçük kötü bir şey yaşanmadı aramızda.

O tıkanmanın sebebi neydi?  

Şöyle bir şey; çocuk yapmamız gerekiyordu sanırım. Ama ben de çocuklarımın üstüne çocuk yapma fedakarlığı istemedim, onu gösteremedim ve evliliği sonlandırdık.

Söylediklerinizden aşk bitmemiş sonucu çıkıyor. Belki yeniden birlikte olursunuz?

Bilmiyorum… Yani dediğim gibi zaten çok üzülerek ayrıldık. İkimiz için de durum aynı. Hala çok kıymet veriyoruz birbirimize. Biraz değişik bir durum oldu (Gülüyor) biz de anlamıyoruz tam ne olduğunu.