Deniz Pulaş: "Merve İldeniz beni aniden hayatından çıkardı"

Şimdilerde gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Deniz Pulaş, mankenlik serüvenini ve değişen hayatını anlatırken, bir dönem en yakın arkadaşı olan meslektaşı Merve İldeniz'le ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Deniz Pulaş: "Merve İldeniz beni aniden hayatından çıkardı"

Habertürk'ten Aytekin Teker'e konuşan 56 yaşındaki eski manken Deniz Pulaş, "Bizim dönemimizde mankenlerde kültürel bir alt yapı vardı. Manken arkadaşlarımızla birbirimizi hiç rakip olarak görmedik, herkesin kendine özgü bir hâli vardı" dedi.



Deniz Pulaş: "Merve İldeniz beni aniden hayatından çıkardı"

 

"ŞİMDİKİ AKLIM OLSA, MERVE'Yİ DAHA ÇOK DİNLERDİM"

Meslektaşı ve bir dönem yakın arkadaşı olan Merve İldeniz'in, "Asgari ücreti iki saatte kazanıyordum" sözlerinin hatırlatılması üzerine Deniz Pulaş şunları söyledi: "Merve sektörde benden eskidir. Mankenliğin yanında televizyon işleri ve reklam filmlerinde de rol aldı. Ben mankenliğin yanında sadece 'Kokpit' adındaki programda sunuculuk yaptım. Merve, aşırı nasihat etmişti; 'Paranı savurma' diye. Yurt dışına defileye gidince çok para harcardık Merve ise tutumulu davranırdı. Para hırsım hiç yoktu, keşke biraz olsaydı. Şimdiki aklım olsaydı Merve'yi daha çok dinlerdim. Kazandığım parayla sadece Cihanir'de 1+1 ev alabildim. Çok şükür iyi ki almışım, yoksa geçinemezdim. Yani bir evim bir de 2011 model otomobilim var."


Deniz Pulaş: "Merve İldeniz beni aniden hayatından çıkardı" - Resim : 2


Merve İldeniz ile arkadaşlığının sekteye uğradığını söyleyen Deniz Pulaş, aralarında geçen diyaloğu anlattı: "Merve, bir gün 'Enerjimi aşağıya çeken herkesi hayatımdam çıkarıyorum, sen de onlardan birisin' dedi. Ben de şaşırdım. 'Seni çok severim, neden?' diye sordum. 'Ben de seni çok severim ama böyle düşünüyorum' dedi. 'Peki' yanıtını verdim ben de... Sanırım spiritüellikle ilgileniyordu o zamanlar."

Deniz Pulaş, 13 yıllık eşi Sarp Akkartal'dan boşanacağı gün Merve ile bu konuşmayı yaptığı söyleyerek, "Dava saatini bekliyordum. Boşandığım gün Merve'den de ayrıldım." dedi.


Deniz Pulaş: "Merve İldeniz beni aniden hayatından çıkardı" - Resim : 3


Pulaş, yaşananlara rağmen Merve İldeniz'i hâlâ çok sevdiğini belirterek, "Görsem ona sarılırım" diye konuştu.