Didem Arslan Yılmaz'ın programında anne-kızın büyük yüzleşmesi

Show TV'de ekrana gelen, rakipsiz televizyon programı "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme"de anne-kızın büyük yüzleşmesi, izleyicileri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz'ın programında anne-kızın büyük yüzleşmesi

“Hiçbir sorun, hiçbir dert çözümsüz değildir!” sloganıyla yola çıkan usta televizyoncu Didem Arslan Yılmaz; objektifliği, duyarlılığı ve hanımefendi tavrıyla rakipsizliğini her gün bir kere daha kanıtlıyor.

Kayıpların izini süren, çözülemeyen gizemli olaylara sabır ve hassasiyetle yaklaşılan programa bugün anne ve kızın yüzleşmesi damgasını vurdu.

Bursa'dan yayına katılan Emine Hanım, "Evli olan kızım evi terk etti gitti. Kızım Kübra'ya ulaşamıyorum. Kocası da nerede olduğunu bilmiyor." diyerek endişesini dile getirmişti.

Didem Arslan Yılmaz'ın bulduğu Kübra ise dünkü yayına katılarak, "Eğer bana sahip çıkılsaydı böyle olmazdı" ifadelerini kullanarak annesi Emine'ye yüklendi.

Anne Emine ise kızının psikolojisinin bozuk olduğunu düşündüğünü söyleyerek, "Sorun bende değil, kocasının ailesinde... Kızımı kaynanası, kaynatası dahil bütün aile dövüyordu. Kocası kayışla döverdi... Kocasını, kayınvalidesini neden savunduğunu anlamıyorum! Bence baskı altında" şeklinde konuştu.


Didem Arslan Yılmaz'ın programında anne-kızın büyük yüzleşmesi


Kübra ise, "Ben 2022'de boşandım. Bunu bile anneme söyleme ihtiyacı hissetmedim. Annem beni sevmiyor" diyerek annesini şok etti.

Kızının boşandığını yayında öğrenen Emine Hanım, "Beni arasaydın haber verseydin" diyerek kızına sitem etti.

Kızı ise "Boşuna sitem etme. Ben senin evine geldiğimde beni salona bile almıyordun. Eşikte oturtuyordun" diyerek izleyenleri şaşırttı.