Dijital pazarlama ajansı, ‘Silver Partner’ ödülüne layık görüldü

Turizm sektörüne özel hizmetler üretip stratejik danışmanlık veren dijital ve performans pazarlama ajansı IQUEEM, Yandex Ads Agency 2023‘te “Remarketing” kategorisinde ‘Silver Partner’ ödülüne layık görüldü.

Dijital pazarlama ajansı, ‘Silver Partner’ ödülüne layık görüldü

Ödüle ilişkin olarak konuşan IQUEEM Ajans Başkanı Berkun Meral, “Yandex iş birliğimizde gösterdiğimiz performans, müşterilere özel ve etkili çözümler sunma vizyonumuzun bir yansıması. Bu ödülü sadece bir kazanım değil, aynı zamanda müşteri memnuniyetine olan bağlılığımızın ve takım ruhumuzun bir göstergesi olarak kabul edebiliriz. 2018’de Yandex platformlarının resmi partneri olduk. Bu süreçte gösterdiğimiz yüksek performans ile global çapta pek çok başarı elde ettik. Markaların alanında başarılı ajansları seçmeleri için bir referans olan Yandex Ads Agency’de bu prestijli ödül almaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 

Dijital pazarlama ajansı, ‘Silver Partner’ ödülüne layık görüldü

 

“AJANS SEÇERKEN YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER SUNMA KABİLİYETİNE BAKILMALI”

Doğru paydaşlar ile çalışmanın her daim başarı getirdiğini ifade eden Meral, “Dijitalleşmenin gün geçtikçe yaygınlaştığı günümüzde, bu alanda güçlü ve görünür olunmazsa bir adım geride kalmak mümkün. Doğru paydaşı seçmek için elbette sihirli bir formül yok ama bazı kriterlere dikkat edilebilir. Örneğin, ajans seçerken yenilikçi çözümler sunma kabiliyetine, ihtiyaçlara duyarlı ve etkili sonuçlar elde etme potansiyeline bakılmalı. Bunun yanı sıra, yapay zeka ve teknolojiyi reklam çalışmalarına entegre etmesi, anlık ölçümleme ve raporlama yapması, iş sürecine hakim olması kritik etkenler arasında yer alıyor. Turizm sektörü özelinde de farklı pazarları bilen tecrübeli, özel ekiplerin bulunmasına dikkat edilmeli” dedi.

 

Dijital pazarlama ajansı, ‘Silver Partner’ ödülüne layık görüldü - Resim : 2


DHA