Dila Tarkan jet hızıyla gelin oluyor

20 gün önce Miami tatilinde sevgilisi Dağhan Doğruer’den evlilik teklifi alan Dila Tarkan, jet hızıyla gelin oluyor. Vakit kaybetmeden nişanlanan ünlü çiftin, mart sonunda Yunanistan’da evleneceği konuşuluyor.

Dila Tarkan jet hızıyla gelin oluyor

Takvim Gazetesi'nin haberine göre sosyal medya fenomeni Dila Tarkan, jet hızıyla gelin oluyor.

Sevgililer Günü için gittiği Miami tatilinde 3 yıllık aşkı Dağhan Doğruer'den aldığı evlilik teklifine "Evet" cevabı veren Tarkan, düğün hazırlıklarına da başladı.

14 Şubat'ta tek taşını parmağına takan Dila Tarkan, geçtiğimiz hafta da aile arasında yapılan bir törenle nişanlanmıştı.

Sosyal medyada paylaşılan nişan fotoğraflarında giydiği beyaz kıyafetinde şiş karnıyla dikkat çeken ve hakkında hamile iddiaları ortaya atılan Dila Tarkan'ın özellikle Türkiye dışında evlenmek istediği öğrenildi. Komşu'da "Evet" diyecekler.

"Önce bebek sonra nikah" eleştirilerinden etkilenmek istemeyen ünlü çift, bir an önce nikah masasına oturup, eleştirilerin önünü kesmek istediği de konuşulanlar arasında.

Mutluluklarını nikahla taçlandırmaya karar veren ve hiç vakit kaybetmeyen ikilinin, Mart ayının sonuna doğru Yunanistan'da evlenecekleri konuşuluyor.

Söylentilere göre Tarkan ve Doğruer'in düğününe sadece yakın dostları ve aileler katılacak.