Dilan Polat kuryeyi çağırıp oğluna altın verdirdi

Lüks hayatı ile sıkça gündeme gelen iş insanı Dilan Polat, son paylaşımı ile yine eleştirildi. Evine gelen kuryeyi çağırıp oğluna altın verdiren Dilan Polat tepkilerin odağı oldu. Sosyal medya kullanıcıları sert eleştirilerde bulundu.

Dilan Polat kuryeyi çağırıp oğluna altın verdirdi

Akşam Gazetesi'nin haberine göre sosyal medyada çektiği videoların yanı sıra güzellik merkezi de açan Dilan Polat, lüks yaşantısı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir süre önce dolarları saçlarına bigudi yaparak "Görgüsüz" olarak adlandırılan Dilan Polat, yine olay oldu.



Dilan Polat kuryeyi çağırıp oğluna altın verdirdi


Son olarak evine sipariş getiren kuryeye altın veren Polat, gündeme geldi. Kamerayı eline alan Dilan Polat, "Şule yukarıda altınlarımdan bir tane getir" diyerek yardımcısından altın istedi.

Oğlunun eline altını bırakıp kuryeye verdiren Dilan Polat, "Hayırlı işleriniz olsun, baktıkça bizi hatırlayın" sözleriyle dikkat çekti.


Dilan Polat kuryeyi çağırıp oğluna altın verdirdi - Resim : 2


Kuryeyi paylaşmasına tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları "Böyle aşağılama görülmedi", "Görgüsüzlük zirvesi", "Gözümüze sokmasaydın", "Çocuğa verdirmek ayrı bir rezillik" gibi yorumlarında bulundu.