Dilan Polat'ın arkadaşı fenomen 'Şulemsi'nin şaşırtan değişimi

Dilan Polat’ın tutuklanmasının ardından sosyal medyadaki influencerlar mercek altında. Polat'ın arkadaşlarından 'Şulemsi' lakabıyla tanınan Şule Kayatürk’ün 26 yaşında sahip olduğu servet ise dudak uçuklatıyor.

Dilan Polat'ın arkadaşı fenomen 'Şulemsi'nin şaşırtan değişimi

HALKTV'nin haberine göre Dilan Polat’ın arkadaşı Şule Kayatürk sosyal medyada "Şulemsi" diye tanınıyor. 26 yaşında Şulemsi’nin tespit edilebilen 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yat sığdırdığı iddia ediliyor.

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından gözler fenomen Şulemsi ve eşinin yaşadığı değişime çevrildi.

Tıpkı Dilan Polat gibi güzellik merkezi sahibi olan Özlem Öz ve Şulemsi adıyla bilinen Şule Kayatürk gibi fenomenler de hem Avukat Feyza Altun'un hem de halkın radarına takıldı.

Özellikle geçmişten bugüne yaşadığı değişimle dikkat çeken Şulemsi'nin hayatı şu an sosyal medya kullanıcıları tarafından mercek altına alınmış durumda!

Şulemsi'nin sadece önünde poz verdiği arabaları değil, lüks çantaları ve kıyafetleri de dikkat çekiyor.

Kara para aklama, vergi kaçırma ve bahis suçlarından dolayı tutuklanan Dilan Polat’ın arkadaşı Şule Kayatürk, sosyal medyada 'Şulemsi' adıyla biliniyor.

Kayatürk, güzellik merkezi işletmesinin yanı sıra TikTok ve Instagram’da yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

Kayatürk’ün 26 yaşında sahip olduğu servetin kaynağı ise merak konusu oldu.



Dilan Polat'ın arkadaşı fenomen 'Şulemsi'nin şaşırtan değişimi


16 VİLLA, 28 DAİRE, 1 HELİKOPTER, 173 İŞ YERİ, 1 YAT

Sulemsi olarak tanınan Şule Kayatürk’ün, 26 yaşında 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yata sahip olduğu iddia edildi. Kayatürk’ün bu serveti nasıl elde ettiği ise bilinmiyor. Kayatürk, tıpkı Dilan Polat gibi sosyal medya hesaplarında lüks yaşamını sergilediği öne sürüldü.

ŞULEMSİ’NİN DİLAN POLAT İLE ARKADAŞLIĞI

Şule Kayatürk’ün, Dilan Polat ile yakın arkadaş olduğu belirtiliyor. Kayatürk'ün, Dilan Polat ile birlikte sosyal medyada ünlü olduğu iddia edildi.


Dilan Polat'ın arkadaşı fenomen 'Şulemsi'nin şaşırtan değişimi - Resim : 2


Kayatürk, Dilan Polat’ın tutuklanmasının ardından sosyal medya hesaplarında herhangi bir paylaşım yapmadı.

Kayatürk’ün, Dilan Polat ile ilgili soruşturmada ifade verip vermediği ise henüz açıklanmadı.

Öte yandan Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın paylaşımı gündem oldu. Özgür Demirtaş 'Şulemsi' için yetkililere çağrı yaptı, paylaşımına yorum yağdı!

"VERGİSİNE BAKILSIN" ÇAĞRISI

Dilan Polat gibi güzellik merkezi işlettiği ve sosyal medyada içerik ürettiği belirtilen Sulemsi, sahip olduğu çok sayıda villa, yat, helikopterle dikkatleri üzerine çekti. Özgür Demirtaş, Sulemsi'nin sahip olduğu belirtilen servetin miktarı için şöyle bir hesaplama yaptı:


Dilan Polat'ın arkadaşı fenomen 'Şulemsi'nin şaşırtan değişimi - Resim : 3

Demirtaş paylaşımında fenomen ismin vermesi gereken miktarına dikkat çekip "Eğer 1 milyar TL’den az vergi verdilerse yetkililer bir bakarsa iyi olur"

"CARİ AÇIĞI KAPATIR O PARA"

Demirtaş'ın paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda yorum geldi. Dikkat çekici yorumlardan biri "İyi olur ne kelime hocam, cari açığı kapatır gibi o derece para" şeklinde oldu.

Bir başka kullanıcı ise "Bu zamana kadar bakılmamış olması hata" diyerek eleştiride bulundu.

"ICEBERG'ÜN GÖRÜNEN YÜZÜ"

Buz dağına gönderme yapan kullanıcı ise "Bunlar icebergin görülen yüzü bence" dedi.