DJ Mert Aydın: "Merve ile tekrar birlikte olabiliriz"

Bu yılın en konuşulan birlikteliklerinden biri oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın çifti oldu. Kısa sürede evlenme kararı alan çift, 40 günlük evliliklerinin ardından ayrıldı.

DJ Mert Aydın: "Merve ile tekrar birlikte olabiliriz"

Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık, Mert Aydın ile konuştu...

'MERVE BENİM İÇİN KIYMETLİ'

"Merve ile biz her şeyden önce arkadaşız" diyen Aydın, sözlerine şöyle devam etti: "Merve çok kıymetli bir insan benim için. Evet, evlilik olarak yollarımızı ayırdık ama arkadaşız. Ben medyanın gündemine böyle haberlerle gelmek istemiyorum. Gayet sıradan yaşayan biriyim. İlişkimizde Merve göz önünde olan isimdi, o yüzden birlikteliğimiz basında yer aldı. Ama ayrıldık. Ayrıldıktan sonra medyaya konuşmak istemedim. Onun üzerinden reklam yapıyormuş imajı çizmek istemiyorum. Bizim birlikteliğimiz reklam aşkı değildi çünkü...

Kendi işinde, gücünde olan biriyim. Basından bu yüzden kaçıyorum. Bir erkek olarak da biten bir evliliğimin ardından konuşmak bana yakışmaz." Aydın'a geçtiğimiz günlerde Merve Boluğur ile buluşmasının ardından herkesin kafasını meşgul eden "Tekrar birlikteler mi?" sorusuna da şu yanıtı verdi: "Arkadaş olduğumuz için görüştük. Bu da çok normal. Şimdilik birliktelik durumumuz yok ama zaman ne gösterir bilemem. Bakarsınız tekrar birlikte oluruz... Merve çok iyi bir insan ve benim için kıymetli..."

TUBA KALÇIK'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!